IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2024, 10:31   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Iliskilerde en iyi anlasan burclar hangileri?

Astrolog Dolunay Karaca, Kanal D ekranlarinda yayinlanan Neler Oluyor Hayatta programina konuk oldu ve 14 Subat Sevgililer Gunu'nde burclarin uyumuna dair dikkat ceken ifadeler kullandi. Karaca, "Herkes aslinda kendi ekibiyle cok guzel anlasiyor. Mesela aslansa ates elementi oldugu icin kocla anlasiyor, yayla anlasiyor. Bir de tam karsit burcumuz, yani 12 burclar arasinda 6 ile 12. mesela basak balik, aslan kova... Tam karsit burcumuzla da birbirimizi tamamliyoruz aslinda. Dengeliyor, eksIkleri tamamliyor, bende olan sende yok sende olan bende yok gibi, boyle zitliklardan dogan bir ask oluyor, bir elmanin yarisi gibi oluyor. Kocla terazi, bogayla akrep, ikizler yayla, yengec oglakla, aslanlar kovayla..." dedi.


KOCLARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca, "Koclarin en cok anlastigi burc kendi grubu aslan ve yaylar. Cunku hepsi birbiriyle enerjik, spontane, canli hani o ates elementinin coskusu var iclerinde. Koc bir balikla zor anlasiyor. Koclar icin tam karsisinda terazi burcu oldugu icin terazi de naif, kocun enerjisini dengeliyor ve cok guzel anlasiyorlar. Koclar kovalarla da guzel anlasir." dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bogalarin da en iyi anlastigi burclari anlatan Karaca, "Toprak grubundan oglak ve basaklarla cok guzel anlasiyor. Cunku hepsi istikrar, finans konulari, butce, para seviyor. Daha gercekci ve ayaklari saglam basan bir grup aslinda toprak burclari. Bogalar, basaklar, oglaklar cok guzel anlasiyor ama bogalari akrepler tamamliyor." dedi.


Karaca "Bir haritaya baktigimiz zaman evlenme ihtimalleri, olasiliklari, aldatilma riskleri, bosanacagi durumlari gorebiliyor muyuz?" sorusuna "Evet, cok kotu. Ben astrolojiye ilk basladigimda ilk 6 ay falan uyuyamiyordum acikcasi. Biraksam mi filan. Hislerim de biraz kuvvetli." yanitini verdi.


IKIZLERIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Ikizler de hava elementi olan teraziler ve kovalarla cok guzel uyum icerisinde oluyor aslinda. Cunku iletisim onlar icin onemli. Konusmak, merak, her konudan bir seyler ogrenelim, diyalogda olalim yani... Tam karsisinda yay burcu oldugu icin yaylarla tamamlaniyorlar ve koclarla guzel anlasiyorlar" diye konustu.


Hangi burca hangi hediye verilmeli ile ilgili ise Karaca "Aslanlar, bogalar sasaali, havali hediyeleri severler. Daha para harcanmis olsun isterler. Maddiyata daha cok onem verirler. Ama yengec, akrep, balik daha duygusal temali burclar oldugu icin onlar icin bir gul, bir yazi, bir mesaj, bir siir kurtarir yani." dedi.

Karaca devaminda "Oglaga bir ajanda, saat, cuzdan, teknolojik arac gerec gibi hediyeler gider. Cicek falan onlari cok cezbetmez. Koclara spor ayakkabi cok uygun, spor kiyafetleri hoslarina gider, parfumler de mutlu eder. Bogalar icin pahali olmasi gerekiyor. Ikizlere her sey olur. Toka da olur, cicek de olur, dusunulmek onemli. Kitaptan da hoslanirlar. Basaklar sadelik seviyor, temiz ama ozenli seyler. Verilis tarzi onemli. Terazi uyumlu ve romantik, deger gordugunu hissetmek ister. Aksesuar olabilir. Akrepler tutkulu ve gizemli olduklari icin gozluk, eldiven severler. Yaylar da sportif seyleri severler, konser bileti olabilir. Kovalar farkli bir hediye isterler." dedi.


YENGECLERIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Yengecler en cok oglaklarla anlasir. Tam karsisinda cunku oglak burcu var. Oglaklari dengeye getiren burc yengec aslinda. Oglaklar iskolik. Is dunyasina baktigimizda oglaklar cok basarili. Yengecler akrep ve baliklarla cok daha duygusal, tatli, arkadasca guzel iliskiler kuruyorlar." seklinde konustu.


ASLANLARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Aslanlar ozellikle koc ve yaylarla anlasiyorlar. Ates elementinden. Liderlik ruhlarini destekliyorlar. Kovalarla tamamlaniyorlar. Kova ona cekici gelir. Terazilerle de guzel anlasir." dedi.


BASAKLARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Basaklar boga ve oglaklar en cok anlasiyorlar. Baliklarla da birbirini tamamliyorlar. Yengeclerle de guzel anlasiyorlar." seklinde anlatti.


TERAZILERIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Terazilerle cok rahat anlasiliyor aslinda ama terazi gidip zoru seviyor ve kocu seciyor. Ikizler, kova ve aslanla guzel anlasiyor" dedi.


AKREPLERIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca, "Akrepler yuzeysellikten hoslanmiyor. Boga tamamliyor. Yengec ve balik tamamliyor, basak burclariyla da olur." dedi.


YAYLARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca, "Yaylar ikizlerle guzel anlasiyorlar. Ates oldugu icin aslan ve koclarla anlasiyor, teraziler de onlari mutlu eder." dedi.


OGLAKLARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Kalici iliski insani oglak, yengeclerle olur ama basak ve bogayla cok guzel uyum saglar, akreplerle de iyidir." dedi.


KOVALARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Kova enerjisi cok aciga cikiyor su aralar. Aslanlarla cok iyi anlasiyor. Yay, ikizler, terazi ile iyi anlasiyor. Bazen yengecle de uyumlu" dedi.


BALIKLARIN EN IYI ANLASTIGI BURC
Karaca "Baliklar, fedakar, mistik, duygusaldir. Guclu olduklari yan da cok fazla. Yaraticiliklari cok yuksek" dedi.


Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:31.