IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Eylül 2023, 12:15   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Taksitle Araba Almak Mumkun Mu?

Araba fiyatlarinin hizla artmasiyla birlikte piyasa da araba bulmakta bir hayli zorlasti. Bu sebepler neticesinde araba sahibi olmak iyice zorlasirken Birarabam’in sunmus oldugu finansal cozumlerden olan taksitle araba bircok kisinin araba sahibi olmasi icin cozum yolu oldu.

Ozellikle yeterli birikimi olmayan kisiler icin hayal olan araba alma Birarabam sayesinde kisa surede gercege donusuyor. Daha cok orta ve dar gelirli aileler icin buyuk bir avantaj olan firma, butceleri kisitli ailelerin finansman sorunu cozuyor.

Birikim olmayan ya da birikim yapamayanalar icin taksitle araba alma imkani sunan firma nokta atisi sistemiyle bircok ailenin yuzunu gulduruyor. Arabasi olmayan kalmasin mantigiyla cozum yolu sunarak herkese hitap eden finansman plani yapiyor.

Tamamen kisilerin butcesine gore finansman ve odeme plani cikararak araba almak isteyen kimsenin elini bos cevirmeyen Birarabam, hemen herkesin faydalanabilecegi finansman destegiyle genis bir kitlenin araba sahibi olmasini sagliyor.

Taksitle araba almak isteyenlerin adresi olan firma, bu baglamda en iyi ve denenmis cozumlerle kucuk taksitlerle odeyebileceginiz arac finansmani sagliyor.

Her seyin seffaf ve belli bir sisteme gore ilerledigi firmada sorunsuz ve stressiz bir surec sonunda araba sahibi olmaniz hedefleniyor.

Arabanizi Birarabam ’da Taksitle Alin!
Her sektorde artan fiyatlardan dolayi kisiler buyuk harcamalar yapmadan ya da borcun altina girmeden once kara kara dusunmeye basladilar.

Insan hayatinin en buyuk ihtiyaclarindan olan araba almak ise bu dusuncelerin suphesiz en basinda gelmektedir.

Ozellikle birikimi olmayan ve araba sahibi olmanin daha zor oldugu dar ve orta gelirli aileler icin bu durum daha da belirginlesti.

Butun bu kara dusuncelere ve gerceklesmesi imkansiz gibi gorunen hayallere son veren Birarabam taksitle araba alma firsatini vatandaslarin hizmetine sunuyor.

Bu baglamda kisileri ve butcelerini zorlamayacak tamamen kendilerinin gelirine gore bir odeme planiyla arac destegi sunan firma, Turkiye’nin her yerinden ikinci el veya sifir fark etmeksizin ihtiyaclari olan arabayi almalari noktasinda bir sistem kurdu.

Her seyin acik ve net oldugu sistemde pesinatiniz olmasa bile aylik odeme yapabileceginiz meblaglar olcusunde sizin gibi durumda olan vatandaslari bir araya getirerek bircok avantajla arac sahibi olmaniz icin gerekli finansmani sagliyor.

Taksitle Araba Alma Sistemi Birarabam!
Birarabam’in sagladigi finansman destegi sayesinde basvuran hemen herkesin araba sahibi oldugu sistemde hem pesinat odemiyor hem de kredi alarak yuksek tutarlarda faiz odemek zorunda kalmiyorsunuz.

Burada bircok sey tamamen sizin butce ve odeme kosullariniza gore ayarlaniyor. Siz grup ya da bireysel taksitle araba hayaliniz icin butcenize gore bir secim yapiyorsunuz.

Sonrasinda Birarabam’in arac finansman desteginden faydalanarak isteginiz arabayi taksitlerle aliyorsunuz. Hem vade sayisini hem de taksit miktarlarini siz belirliyor butcenizi zora sokacak odeme ve sIkintilardan uzak kaliyorsunuz.

Ayrica birkac finansman desteginden kendi butcenize gore secerek tasarruf planinizi buna gore yapabiliyorsunuz. Ornegin pesinatli arac tasarruf planini secerek toplam arac bedeli tutarinin belli bir miktarini toplu odeyip diger kalan kismini da taksitlerle odeyerek aracinizi olmaniz gerekenden tarihten daha erken bir zaman diliminde alabilirsiniz.

Diger bir tasarruf plani olan pesinatsiz arac finansmaninda ise organizasyon bedelini pesin odeyebilir, taksit vadenizi daha erken kapatabilirsiniz.

Bu ve bunlar gibi ozel olarak hazirlanmis tasarruf planlarindan faydalanmak icin sizlerde size en yakin subeye giderek detaylar hakkinda bilgi alabilir belki de sizin icin bir hayal olan taksitle araba almak dusuncenizi gerceklestirebilirsiniz.

Kisiye Ozel Taksitle Arac Finansmani Birarabam’da
Birarabam’in en avantajli paketlerinden olan kisiye ozel arac finansmaninda surec tamamen kendi bireysel kosullariniza ve tercihinize gore ilerlemektedir.

Hem taksit tutarinizi hem de teslimat tarihinizi kendinizin belirledigi sistemde butceniz dogrultusunda tasarruf plani yaparak aracinizi alabilirsiniz.

Birarabam Avantajiyla Birlikte Arac Finansmani
Birarabam’in sunmus oldugu finansman planlarindan olan birlikte arac finansmaninda sizinle ayni durumda olan grupla bir araya getiriliyorsunuz. Tasarruf plan ve odemelerinizin ayni oldugu sistemde noter huzurunda yapilan kura ile siranizi belirliyor ve siraniz geldiginde aracinizi aliyorsunuz.

“Birlikten kuvvet dogar” Atasozunu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] guvencesiyle hayata gecirirken istediginiz her yerden taksitle araba al hayalinizi gerceklestiriyorsunuz.


ALİNTİ ~
iÇRe bunu beğendi.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:07.