IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2023, 02:45   #1
Standart Kedi Taşıma Çantası

Eve alışan evcil kedilerin çoğu dışarı çıkmayı istemez ve sevmez. Hatta kapıdan dışarı çıktıkları anda tedirgin olmaya başlarlar. Ancak seyahat ya da veteriner hekim kontrolü gibi bazı durumlarda mecbur olarak dışarı çıkmaları gerekir. Bu gibi durumlarda da onların güvenliği için mutlaka kedi taşıma çantası kullanmanızda fayda olacaktır


Kedi Taşıma Çantası Nasıl Seçilir?
Kedi seyahat çantası olarak da bilinen taşıma çantalarını seçerken ilk olarak kedinizin büyüklüğünü göz önünde bulundurmalısınız. Kediniz, taşıma çantası içinde rahat hareket edebilmelidir. İri bir kediniz varsa büyük boy kedi taşıma çantaları ideal olacaktır. Hareket alanını kısıtlayan çantalar içinde kediniz ekstra huzursuz olacak ve güvende hissetmeyecektir. Bu nedenle alacağınız kedi seyahat çantasının aynı zamanda sağlam ve kaliteli olmasına da özen göstermelisiniz. Çünkü seyahat sırasında huysuzlanan kedi, tüm gücüyle kafesten kaçmak isteyebilir.

Kedi taşıma çantalarını toplu taşımalarda, kişisel aracınızda ya da yürürken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şehirlerarası gibi uzun yolculuklarda kullanacaksanız dostunuzun daha rahat edebilmesi için altına havlu, yastık ya da battaniye gibi yumuşak eşyalar serebilirsiniz.

Kedi Seyahat Çantası
Kullanım amacına göre kedi seyahat çantalarının çeşitleri bulunmaktadır. Bunlardan en yaygın olanı ön tarafı plastik tellerle kaplı olan seyahat çantalarıdır. Komple plastik malzemeden üretilen bu kedi kafesleri, hem kullanışlı hem de ekonomiktir.

Son yıllarda popüler olan ve daha çok yolda yürürken rahat bir kullanım sağlayan kedi sırt çantaları da pet sahipleri tarafından tercih edilen çeşitlerden biridir. Kedi sırt çantalarının da iki farklı modeli bulunur. Birinci modelde, çantanın ön tarafında dostunuzun kafasını dışarı çıkarabileceği kadar bir boşluk bulunur. Çanta içindeki emniyet kemeri ile de kedinizi çantaya sabitleyebilirsiniz.

İkinci model ise astronot kedi taşıma çantası olarak bilinen çantalardır. Bir diğer adı şeffaf kedi çantasıdır. Dış kısımları sert plastikten üretilen bu çantalarda, kedilerin huzursuz olmaması ve dışarı izlemesi için astronot başlığına benzeyen bir pencere bulunur. Pencere kısmı ise şeffaf ve tamamen kapalıdır. Çantanın çeşitli yerlerinde bulunan delikler sayesinde içeri rahatça hava girebilmektedir
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:37.