IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2023, 19:31   #1
Standart | (ÖZET) Konyaspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-1

| (ÖZET) Konyaspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-1
Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Konya deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı ve böylece Fırtına yeni hocasıyla ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri Pozuelo ve Soner Dikmen atarken Trabzonspor'un tek golünü Hamsik attı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Konya'daki mücadele Sivasspor maçını hatırlattı. Trabzonspor Hamsik ile öne geçerken, ilk yarının sonlarında Bakasetas kırmızı kart gördü. KOnyaspor Pozelo ile beraberliği yakaladı, son dakikalarda Soner'in golüyle karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. İşte maçın özeti...

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Konyaspor-Trabzonspor maçı başladı.

8. dakikada Trezeguet'in derin pasında Umut karşı karşı kaldı. Calvo son anda ayak koydu ve gole izin vermedi.

HAMSİK AYLAR SONRA!

12. dakikada Trabzonspor korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde Trezeguet'in şutunda top Hamsik'in önünde kaldı ve yıldız futbolcu topu filelere gönderdi. Yıldız futbolcu aylar sonra golle buluştu.

34. dakikada gelişen Konyaspor atağında Diouf'un pasında ceza sahasına hareketlenen Marlos Moreno'Nun sağ çaprazdan yaptığı vuruşu Uğurcan kornere çeldi.

KONYA EŞİTLİĞİ SAĞLADI

36. dakikada Marlos Moreno sol kanattan şık hareketlerle kale çizgisine kadar indi ve ceza sahasına ortaladı. Pozuelo ilk hamlesinde top savunmadan sekti, ikinci hamleisnde şutu ağlarla buluştu ve maçta skora denge geldi: 1-1


UMUT NET GOLÜ KAÇIRDI

41. dakikada Hamsik'in uzak kale direğine doğru yaptığı ortada topla buluşan Umut'un şutu kaleciden döndü ve Fırtına net gol pozisyonun yararlanamadı.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ!

45+5. dakikada Hakem Cihan Aydın, Bakasetas'ın Soner Dikmen'e yaptığı faul sonrası VAR'ın uyarması sonucu pozisyonu izledi ve Bakasetas kırmızı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

64. dakikada Konyaspor ikinci gole çok yaklaştı! Guilherme'nin arka direğe gönderdiği topa Mame Biram Diouf vurdu. Trabzonspor savunması topu çizgiden çıkardı.

72. dakikada Trabzonspor'da oyuna sonradan giren genç Arif, baskısı sonucunda topu kaptı ve hemen trezeguet ile oynadı, Mısırlı futbolcunun şutu kalenin üzerinden auta gitti.

KONYA 85'TE ÖNE GEÇTİ!

İkinci yarıda Konyaspor Trabzonspor kalesinde büyük baskı kurmuştu. Bu baskı 85. dakikada sonuç verdi. Guilherme'nin ceza sahasına yaptığı ortaya Soner Dikmen vurdu ve Konyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor yeni hocasıyla ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Önümüzdeki hafta Trabzonspor Ankaragücü'ün konuk edecek. Konyaspor ise Kayserispor'u ağırlayacak.

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:38.