IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2023, 18:12   #1
Standart Kayserispor-Ümraniyespor maç sonucu: 3-1

Kayserispor-Ümraniyespor maç sonucu: 3-1

Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor, sahasında ağırladığı Ümraniyespor'u Thiam, Mane ve Mensah'ın golleriyle 3-1 mağlup etti. 5 maç sonra yenilgiyle tanışan Ümraniyespor'un tek golünü Umut Nayir attı.

Süper Lig'de 28. hafta maçında Kayserispor, Ümrnaiyespor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı ve yukarılara yükselişini sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golleri penaltıdan Thiam. Mane ve Mensah atarken, 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Ümraniyespor'un tek golünü milli futbolcu Umut Nayir attı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Kayserispor-Ümraniyespor maçı başladı.

6. dakikada Ümraniyespor gole çok yaklaştı. Sekidika'nın pasında ceza sahasına giren Umut'un şutunu kaleci uzaklaştırdı ama top Sekidika'nın önünde kaldı. Nijeryalı futbolcunun şutu direğin hemen yanından auta gitti.

10. dakikada Emrah’ın pasında topla buluşan Thiam’ın ceza sahası içerisinden vuruşu yandan auta gitti.

27. dakikada Mensah’ın hatalı pasında topla buluşan Sekidika, altıpas içinde kale önündeki Umut’a pasını verdi. Umut, meşin yuvarlağı vuramayınca savunma topu uzaklaştırdı.

AÇILIŞ THİAM'DAN

30. dakikada Serkan Göksu ceza sahası içerisinde Thiam’ın ayağına basınca hakem Zorbay Küçük, pozisyonu VAR'da izledikten sonra beyaz noktayı gösterdi. 31. dakikada penaltı için topun başına geçen Thiam, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.


UMUT NAYİR İLK YARI BİTMEDEN GOLÜNÜ ATTI

45+4. dakikada sol taraftan kullanılan kornerde Epureanu'nun kafa vuruşunda top kaleci Bilal'den dönüp, Umut Nayir'in önünde kaldı. Umut, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-1

İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Kayserispor'un vuruşu ile başladı.

49. dakikada Emrah Başsan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde Kolovetsios kafa ile vurdu ancak top dışarı çıktı.

MENSAH YİNE SAHNEDE

Son 5 maçta 2 gol 1 asistle oynayan Bernard Mensah, Kayserispor'un ikinci golünü attı. 53. dakikada gelişen Kayserispor atağında sağ kanatta boşluk bulan Emrah Başssan'ın arka direğe doğru yaptığı ortaya Mensah düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve Kayserispor'u 2-1 öne geçirdi.

82. dakikada Kayserispor korner kullandı. Ceza sahasından uzaklaşan topu Kemen kontrol etti ve ortayı yaptı, Hosseini'nin vuruşu az farkla auta gitti.

90+7. dakikada Ümraniyespor'da Isaac Sackey ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

MANE KAPANIŞI YAPTI

90+8. dakikada oyuna sonradan giren Carlos Mane, fileleri havalandırdı ve bu sezon ilk kez kendi sahasında gol attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kayserispor, sahadan üç puanla ayrıldı. Ümraniyespor önümüzdeki hafta Karagümrük'e konuk olacak, Kayserispor ise Galatasaray deplasmanında gidecek.


Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:42.