IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By sihirbaz

 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2022, 22:14   #1
Standart Kayserispor - Galatasaray maç sonucu: 2-1

2 haftalık Milli ara sonrası Adana Demirspor deplasmanına çıkan, ardından gelen BAY haftasıyla tekrar 14 günlük bir dinlenme sürecine giren Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Gavranovic ve Onur atarken, Galatasaray'ın tek golü 86. dakikada Barış Alper'den geldi...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 haftalık Milli ara sonrası Adana Demirspor deplasmanına çıkan, ardından gelen BAY haftasıyla tekrar 14 günlük bir dinlenme sürecine giren Galatasaray , deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Gavranovic ve Onur atarken, Galatasaray'ın tek golü 86. dakikada Barış Alper'den geldi...

Maçtan dakikalar

Mücadeleye Galatasaray, rakibine göre daha hızlı başladı. Maçın ilk dakikasında ceza sahasında topla buluşan Icardi'nin şutunda savunmadan sekerek kaleye yönelen topu kaleci Bilal son anda kornere çeldi.

11. dakikada Galatasaray, Icardi ile bir pozisyon daha buldu. Mata'nın ara pasında hareketlenen Icardi kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak son anda Bilal uzanarak topun yönünü değiştirdi.

Bu dakikadan sonra Kayserispor maça ağırlığını koydu. 22. dakikada Kemen'in kafayla indirdiği topu Gavranovic düzgün bir vuruşla filelere gönderdi. Galatasaray futbolcular bu pozisyonda Boey'e faul yapıldığı yönünde itirazlarda bulundu, ancak hakem golü geçerli saydı.

ONUR'DAN MUHTEŞEM BİR GOL

34. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Onur'un sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta top sağ çataldan filelere gitti ve ilk yarıyı bu skorla sona erdi.

GALATASARAY İKİNCİ YARIYA DEĞİŞİKLİKLERLE BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ikinci yarıya Mertens, Midtjsö ve Yunus'un yerine Barış Alper Yılmaz, Sergio Oliveira ve Rashica'yı oyuna alarak başladı.

VAR GOLÜ İPTAL ETTİ

56. dakikada köşe vuruşundan ceza sahasına gönderilen topa Abdülkerim kafayı vurdu. Barış Alper'e çarpan top filelere gitti, ancak VAR kontrolünün ardından hakem elle oynama gerekçesiyle golü iptal etti.

GOL 86'DA GELDİ

Teknik Direktör Okan Buruk, 75. dakikada Mata'nın yerine Gomis'i oyuna alarak çift forvete döndü. Baskılarını artıran Galatasaray'da Rashica'nın yerden ceza sahasına gönderdiği topa Barış Alper vuruşunu yaptı. Savunmadan dönen topa Barış bir kez daha vurdu ve topu filelere gönderdi.

Kalan dakikalarda Galatasaray baskısını iyice artırdı. 90+3'te Kazımcan'ın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Abdülkerim, kale alanı içerisinde kafa vuruşunu yaptı. Top çok az farkla auta gitti. Kayserispor sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Bu skorun ardından 17 puanda kalan Galatasaray, yedinci sırada kaldı. Puanını 16'ya yükselten Kayserispor ise sekizinci sırada yükseldi. Süper Lig'de Galatasaray gelecek hafta sahasında Alanyspor'u konuk edecek.

Kayserispor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakikada Ceza sahası içinde topla buluşan Icardi'nin voleyle yaptığı vuruşta kaleci son anda topu kornere çeldi.

11. dakikada Mata'nın ara pasında hareketlenen Icardi kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak son anda Bilal uzanarak topun yönünü değiştirdi.

18. dakikada Kayserispor'da ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Onur'un şutunda kaleci Muslera topu parmak uçlarıyla kornere çeldi.

GOL | 22. dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde Gavranovic'in yaptığı vuruşta top filelere gitti: 1-0.

GOL | 34. dakikada ceza sahası dışında topu önünde bulan Onur'un sol ayağıyla yaptığı vuruşta top sağ üst köşeden filelere gitti: 2-0.

İlk yarı sona erdi.

İkinci yarı başladı.

56. dakikada köşe vuruşundan ceza sahasına gönderilen topa Abdülkerim kafayı vurdu. Barış Alper'e çarpan top filelere gitti. VAR kontrolünün ardından top Barış'ın eline çarptığı gerekçesiyle gol iptal edildi.

GOL | 86. dakikada ceza sahasında topla buluşan Barış'ın şutunda top savunmadan döndü. Dönen topa Barış bir kez daha vurdu. Top bu kez filelere gitti: 2-1.



Kayserispor-Galatasaray ilk 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Ramazan, Mensah, Gavranovic

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Midtsjö, Mata, Yunus, Mertens, Icardi

-.

Kayserispor: 4 Galatasaray: 32

Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 52 kez rakip oldu. Cim Bom 32 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ekibi ise 4 defa rakibini mağlup edebildi. Rekabette Aslan’ın toplam 113 golüne, Kayserispor 42 golle yanıt verdi. Geçen sezon Kayseri güldü Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Kayserispor 3-0’lık skorla kazanırken, İstanbul’daki mücadele de 1-1 sona erdi.

Deplasmanda lider Cim Bom

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon deplasmanda 5 maça çıktı. Bu alanda lider konumda olan Sarı-Kırmızılılar, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Aslan, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde 2 gol gördü. 6 haftadır yenilgisi yok Aslan ligin ikinci haftasında evinde Giresunspor’a mağlup olduktan sonra kaybetmedi. Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Aslan; Ümraniyespor, Gaziantep, Kasımpaşa ve Konyaspor’u yenerken, Trabzonspor ve Adana Demirspor ile berabere kaldı.

9 golün 4'ünü Gomis attı

Ligde geride kalan 8 maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran Galatasaray'da 4 gol Bafetimbi Gomis'ten geldi. Kerem'in 2, Sergio Oliveira’nın 1 golü var. Diğer 2 golü ise Gaziantep'ten Kitsiou ile Konyaspor’dan Calvo kendi kalesine attı.

Kerem Aktürkoğlu sınırda

Galatasaray’da Kayserispor mücadelesi öncesinde Kerem Aktürkoğlu sarı kart sınırında bulunuyor. 23 yaşındaki hücumcu, Kayseri karşısında sarı kart görmesi halinde 11. haftada Nef Stadyumu’nda oynanacak Alanyaspor sınavında cezalı duruma düşecek.


Fanatik
MatmazeL bunu beğendi.
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:05.