IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2023, 14:30   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sırbistan Cumhurbaşkanı: “Campazzo’nun Kızılyıldız’da Kalmasını İstiyorum”



by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ülkenin futbol ve basketbol kulüplerine çok yatırım yaptığını belirterek, Sırbistan’ın yakında basketbolda bir Avrupa şampiyonu olacağına dair umudunu dile getirdi.

Sırp Radyo ve Televizyonu’na konuşan Vucic, “Sırbistan ilk 8’de iki temsilciye sahip olmayı hak etti. Kızılyıldız maalesef bazı talihsiz mağlubiyetler aldı. En iyi taraftar kitlelerinden birine sahipler, zevk almanız gereken şey bu” dedi.

Yıldız oyuncu Facundo Campazzo’nun gelecek sezon Kızılyıldız’da kalıp kalmayacağı sorulduğunda Vucic, bunu kulübün yanıtlaması gerektiğini belirtti: “Bunu Kızılyıldız yönetimine sormanız gerek. Bir taraftar olarak Campazzo’nun kalmasını istiyorum.”

Sırbistan Cumhurbaşkanı, ayrıca Partizan’ın EuroLeague’deki başarısı hakkında konuştu. Vucic, “Partizan’a Final Four yolunda başarılar, bu yıl yaptığı gibi ülkemizi layıkıyla temsil etmek için iyi şanslar diliyorum.” dedi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı bir kez daha devlet yardımının fazla olduğunu ve bu nedenle kulüplerin aldığı sonuçların diğer ülkelere göre daha iyi olduğunu vurguladı. “Kızılyıldız yedi, sekiz yıldır en başarılı sezonları geçirdi ve mutlak hakimiyet kurdu. Her şeye Vucic’in karar verdiğini söylüyorlar ama bu doğru değil ve böyle olması için herhangi bir sebep görmüyorum. Futbol ve basketbol kulüplerine finansal olarak çok yardımcı oluyoruz, diğer ülkelere göre çok daha fazla. İşte bu yüzden daha iyi sonuçlar alıyoruz. Bu yüzden iki, üç veya dört yıl içinde basketbolda bir Avrupa şampiyonluğu göreceğimizi umuyorum.”
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:44.