IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2023, 14:29   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sasa Obradovic: “Mike James, Kaprislerine Rağmen En Yetenekli Oyuncumuz”



by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

Monaco’nun EuroLeague’in 25. haftasında Barcelona’ya yaptığı ziyaret sırasında, koç Sasa Obradovic ile Amerikalı yıldız Mike James arasında sözlü bir çatışma yaşandı.

Sorunun çözüldüğü görülüyordu, Obradovic basın toplantısında “her şeyin hallolduğunu” söyledi. Ancak daha sonra antrenmana gelmediği için Mike James’e uzaklaştırma verildi.

SportKlub’a açıklamalarda bulunan Sasa Obradovic, sorunların çözüldüğünü söyledi ve James’in en yetenekli oyuncuları olduğunu belirtti:

“Mike, Mike’tır. Herkes onun neler yapabildiğini görüyor. Sonuç olarak, olayların karmaşıklığına rağmen sorunlar tamamen çözüldü. Karar aşamasında herkes dahil oldu ve hem cezalandırılması hem de takıma dönmesi sürecinde birlikte karar aldık. Takımın şu anda iyi bir uyum içinde olduğunu düşünüyorum. Günün sonunda, her şey aldığımız sonuçlarla ölçülecek. Beklentilerin ötesine geçmek için iyi bir potansiyele sahibiz”

“Ara sıra kaprislerine rağmen Mike bizim en yetenekli basketbolcumuz. Muhtemelen tarihin en iyi EuroLeague skoreri olarak hatırlanacak. Tepki gösterdi ama onu anlayabiliyorum. Fakat ben sadece onun koçu değil, aynı zamanda takımın geri kalanının da koçuyum. Bu yüzden görevim, takımdaki herkesin ortak paydada buluştuğundan ve dengeyi sağladığımızdan emin olmak.”

James, kariyerinde şu ana kadar birçok antrenörle sorunlar yaşadı. Özellikle Dimitris Itoudis ile arasındaki çatışma göze çarpıyor çünkü CSKA Moskova’dan ayrılmasına sebebiyet verdi.

Amerikalı guard, buna rağmen sahadaki işini yapmaya devam ediyor. Mike James, bu sezon 16.8 sayı, 3.4 ribaund ve 4.6 asist ortalamalarıyla oynuyor.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:35.