IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2023, 19:12   #1
Standart A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz konuştu: Benden özür diledi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz konuştu: Benden özür diledi


A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 Elemeleri öncesi açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı başarılı oyuncuyla ilgili bir itirafta bulundu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri öncesi A Milli Takım toplandı. Teknik Direktör Stefan Kuntz, oynanacak iki maç öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi.

İLK RAKİP ERMENİSTAN

Ay-Yıldızlılar ilk maçını 25 Mart günü deplasmanda Ermenistan ile yapacak. A Milli Takım'ın ikinci maçı ise, 28 Mart günü sahasında Hırvatistan ile...

A Milli Takım'ın D Grubu'ndaki diğer rakipleri ise; Letonya ve Galler.
Stefan Kuntz gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Alman teknik adamın açıklamaları:

Kuntz, gelecek sene Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nın önemine vurgu yaparak; "Kesinlikle gelecek sene Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda olmalıyız. Bunu bekleyebilirsiniz. Bunu çok istiyorum. Bir Alman olarak Türk Milli Takımı'nı Almanya'da temsil etmek istiyorum. Takım halinde geldiğimizden beri iyi adımlar attık, iyi gelişiyoruz." diye konuştu.

TAKIMIMIZ EURO 2024'E GİDEBİLECEK SEVİYEDE'

Başarılı teknik adamın Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'na katılacak seviyede olduğunu şu sözlerle aktardı: Birçok yolculuk var önümüzde. Burada FIFA sıralamasında bizden üstün takımları yenmemiz gerektiğini biliyoruz. Hırvatistan, iki büyük turnuvada son 4'e kalmayı başardı. Takımımız da bulunan oyuncular, kalite ve performans yönünden EURO 2024'e gidebilecek seviyede."

'TÜRKİYE'Yİ ALMANYA'DA TEMSİL ETMEK İSTİYORUM'

Kuntz, kendi ülkesinde düzenlenecek olan turnuva için; Kesinlikle gelecek sene Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda olmalıyız. Bunu bekleyebilirsiniz. Bunu çok istiyorum. Bir Alman olarak Türk Milli Takımı'nı Almanya'da temsil etmek istiyorum." dedi.

'TÜRKİYE'Yİ SEÇMELERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARFETTİK'

Kuntz, üç ismin Milli Takım'ı seçmeleri için büyük çaba sarfettiklerini anlattı: Türk Milli Takımı'nı seçmeleri için Salih Özcan ve Mehmet Can'ın yanında Ferdi için de büyük çaba sarf ettik. Kariyerleri adına daha iyi olacağına ikna ettik.
Yönetimle ileriye dönük neleri daha iyi yapabiliriz diye konuştuğumuzda bunu da görüştük. Hamit Bey de eski zamanlarından çok iyi bilir. Onların zamanında Avrupa büroları vardı. Gözlemciler vardı. Biz de bu konuda istişare ediyorduk."

İRFAN CAN AÇIKLAMASI

Kuntz, yıldız isimlerden İrfan Can hakkında ise; "Aile içinde bir birey çok güçlüyse, o aileyi o taşıyordur. Bazen insanların zor zamanları, sıkıntılı dönemleri olabiliyor. Diğer aile üyeleri sizinle birlikte yol kat edebiliyorsa bu çok önemlidir. Farklı oyuncular böyle bir durumla kıyaslanabilir. İrfan Can'ın da zor zamanları diyebiliriz. Bizim için önemli bir oyuncu." diye konuştu.

MERT GÜNOK SÖZLERİ

Alman teknik adam, kendi döneminde ilk kez kadroya çağrılan Mert Günok hakkında gelen soruya şöyle yanıt verdi: Normal şartlarda bir periyotta oynuyorsanız, 1 tane bariz kaleciyle oynamanız avantajlıdır.

Sizden ricam bana birkaç gün verin. Mert, bizim dönemimizde ilk defa geliyor. Onu tanımam gerekiyor. Tek kaleciyle mi, rotasyonla mı oynarız birkaç gün sonra netlik kazanır."

BENDEN ÖZÜR DİLEDİ'

Kuntz, geçmişte Milli Takım'a çağrılmadığı için kendisini eleştiren Salih Uçan ile alakalı olarak ise; "Salih Uçan konusunda bazı medyaya düşen açıklamalar vardı, çok olumlu olmayan. Salih, burada bir adım attı ve beni aradı, konuştu. Biz burada iki tarafın bakış açısını, olayı görüştük.
Bu görüşmede o da benden bu tarz bir durumdan ötürü özür diledi. Ben ona 'Yaptığın çok doğru. İki kişi arasında herhangi bir anlaşmazlık varsa yine iki kişi arasında çözülmedir' dedim. O da bu adımı attı ve beni aradı. Bu konu benim için kapandı." dedi.

ARDA GÜLER İLE İLGİLİ PLAN

Alman çalıştırıcı, genç yıldız Arda Güler ile ilgili gelen; "Arda Güler ile ilgili planlarınız nelerdir?" şeklinde gelen soruya; "Bugün kadroya kimi kattıysak, önümüzdeki 2 maçta bize yardımcı olacağını düşündüğümüz için kattık." şeklinde yanıt verdi.
Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:15.