IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 2 Post By aZze
  • 3 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2023, 23:27   #1
Standart Son dakika haberi: Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı iptal edildi ve ertelendi! Maç Neden Oynanmadı? Resmi açıklama geldi

Son dakika haberi: Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı iptal edildi ve ertelendi! Maç Neden Oynanmadı? Resmi açıklama geldi



Büyük bir merakla beklenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali ertelendi. Süper Lig'deki derbinin ardından iki ezeli rakibin karşılaşmaları büyük bir merakla bekleniyordu. Maçın neden oynanmadığı ve ertelendiği de merak konusu oldu. Galatasaray Fenerbahçe derbisinin neden ertelendiğine dair tüm detayları ve son dakika haberleri fanatik.com.tr'de bulabilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geleceklerdi. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te oynanması planlanan müsabaka öncesinde Suudi yetkililerin aldığı kararlar iki kulübü de harekete geçirmişti.

TFF GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

Fenerbahçe ve Galatasaray maça İngilizce 'Yurtta sulh, Cihanda sulh' pankartı ve Atatürk tişörtü ile çıkmak istemiş fakat Suudi Arabistan yönetiminin buna izin vermediği belirtilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerle bu krizi çözmek adına görüşmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) edinilen bilgiye göre karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı'nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı vurgulanmıştı. Takımların sahaya 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ile Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteğinin ise çözüme kavuşturulması bekleniyordu.

KULÜP BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. TFF'nin konakladığı otele gelen kulüp başkanları, TFF yetkilileri ile son durumla alakalı toplantı gerçekleştirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, otele girişinde bir açıklama yapmazken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Çağırdılar geldik. Gerekirse çıkışta bir açıklama yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

'İSTİKLAL MARŞIMIZ İLE BAŞLAYACAKTIR' AÇIKLAMASI

Günün erken saatlerinde karşılaşmayla ilgili açıklama yapan TFF; "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." ifadelerine yer vermişti.

BİR AÇIKLAMA DAHA GELMİŞTİ

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medya hesabından; "Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medyada paylaşılan, "Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanacak Türkiye Süper Kupa Final Maçında İstiklal Marşımız ve Türk Bayrağına izin verilmeyecek." şeklindeki iddialar doğru değildir. Süper Kupa Maçı öncesinde sahada Türk Bayrağı, her iki kulübün bayrakları ve Turkcell Süper Kupa bayrağı açılacaktır. Işık şovları ile açılış seremonisi ve şehitlerimiz için gerçekleştirilecek 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okunacaktır." açıklaması yapılmıştı.

GALATASARAY'DAN FORMA KARARI

Süper Lig devi Galatasaray, Fenerbahçe maçına Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan formasıyla çıkacağını açıkladı. Sarı-kırmızılılardan gelen açıklamada, "Fenerbahçe karşılaşmasına, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan formamızla çıkacağız" ifadeleri kullanılmıştı.

GÖRÜŞMEDEN UZUN SÜRE SONUÇ ÇIKMADI

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki görüşme yapıldı. İki kulübün yetkilileri de uzun süre otelden ayrılmazken oyuncular da kaldıkları otellerde haber bekledi.


MALZEMECİLER STADYUMDAN AYRILDI

Erken saatlerce mücadele öncesi hazırlık adına stadyuma gelen takımların malzemecileri, karşılaşmanın durumuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmasa da maçın oynanması beklenmediği için toplanan eşyalarla birlikte stadyumdan ayrıldı.


STADYUM BOŞALDI

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında saatinde başlamayan ve iptali beklenen Süper Kupa mücadelesini izlemek için Al-Awwal Stadyumu'na gelen taraftarlar, tribünlerden ayrılmaya başladı.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE HAZIRLANIYORLAR

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin bu akşam Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlaması gereken Turkcell Süper Kupa mücadelesinde, pankart ve ısınma tişörtlerinde yapılan tercihler nedeniyle başlama düdüğü çalmadı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un toplantısı devam ederken iki kulüp Türkiye’ye dönmek için hazırlıklarını başlattı. Toplantıda yer almayan ama başkanlarından bilgi aldıkça takımları ile paylaşan yöneticilerin Türkiye’ye dönüş için uçakları planladıkları öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN DAVET

Suudi Arabistan'daki Al-Awwal Stadyumu'nda oynanamayan Süper Kupa mücadelesi için Beşiktaş'tan paylaşım geldi. Beşiktaş, maçın Dolmabahçe'de oynanması adına bir davette bulundu.





kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Merve ve She bunu beğendiler.
________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 30 Aralık 2023, 09:48   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bari sporda bu tarz sorunlar yasanmasa ama yapılanlara karşı sessiz kalmamaları çok güzel olmuş helal olsun.

________________

~ E & B ~
 
Alt 30 Aralık 2023, 10:10   #3
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart







Konu Tartışmaya Kapalı…

Yurtta Sulh Cihanda Sulh!…

Sterben, She ve Merve bunu beğendiler.
 
Alt 30 Aralık 2023, 10:21   #4
Standart

Helal olsun Galatasaray ve Fenerbahçe ye .
Atatürk yoksa biz de yokuz...İşte o kadar.!!

________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:54.