IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 Post By N/a
  • 1 Post By andrewmemut
  • 1 Post By She

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2023, 23:58   #1
N/a
Kayıtlı Üye
N/a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı!

Son Dakika haberi: Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı! Sol gözü şişti, bir anda yerde kaldı! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca için soruşturma başlatıldı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Kritik maç 1-1'lik skorla sona erdi ve her iki takımın hanesine 1'er puan eklendi. Maçın ardından skandal bir olay yaşandı. Müsabakanın son düdüğü gelmesiyle sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Bu olayın ardından adli soruşturma başlatıldı.


Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç 1-1'lik skorla sona erdi. Maçın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi.


GÖZÜ MORARDI

Aldığı darbe ile yerde kalan hakem Halil Umut Meler'in gözü morardı. Yumruk darbesi ile yere düşen hakem Meler’e Faruk Koca’nın etrafındaki kişilerin tekme attıkları görüldü.

'ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında gerekli adli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

'KABUL EDİLEMEZ'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olay hakkında açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda hakem Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Barışın ve dostluğun zemini olan yeşil sahalarımızda bu tür olaylar kabul edilemez. Yaşanan bu üzücü olayın takipçisiyiz. Türk hakemliğini yurt dışında da başarıyla temsil eden hakemimiz Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Alıntı:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
andrewmemut bunu beğendi.
 
Alt 12 Aralık 2023, 00:22   #2
Kayıtlı Üye
andrewmemut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Avrupa basını Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü
DAILY MAIL: UTANÇ VERİCİ SAHNELER!

İngiltere'den Daily Mail, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı manşete taşıdı.

"Ankaragücü başkanı Türkiye Süper Liginde Rizespor ile berabere kaldıktan sonra hakemin suratına yumruk attı, diğerleri de utanç verici sahnelerde hakemin kafasını tekmeledi" başlığı kullanılan haberin detayında şu ifadeler kullanıldı:

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün başkanı, takımının Rizespor ile berabere kaldığı maçın ardından sahaya girerek hakemin yüzüne yumruk attı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Halil Umut Meler, gözle görülür bir şekilde öfkeli olan Faruk Koca ile karşı karşıya geldi ve kameralara yansıyan görüntülerde hakeme yumruk attı.

Meler yere düştü ve ardından yüzünü korumaya çalışırken başka bir kişi tarafından tekmelendi. Uzaklaştırıldıktan sonra şişmiş bir gözle görüldü.
AS: BAŞKAN SAHAYA İNDİ YUMRUK ATTI

İspanya'nın önde gelen spor portalı AS, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldıorıyı manşete taşıdı.

AS'ta yer alan haberde "Başkan sahaya indi ve hakeme yumruk attı." başlığı kullanılırken haberin detayında "Türkiye liginde, hakeme çok kızan Ankaragücü başkanı hakemin yanına gelip ona yumruklu saldırı gerçekleştirdi." ifadelerine yer verildi.
MARCA: ALIŞILMADIK, UTANÇ VERİCİ VE ÜZÜCÜ

İspanya'dan MARCA, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı "Alışılmadık, utanç verici ve üzücü: Ankaragücü başkanı hakeme saldırmak için sahaya atladı" başlığını okuyucularına aktardı.

Haberde "Türk takımının başkanı Faruk Koca, takımının Rizespor ile oynadığı maçın 97. dakikasında aleyhine bir penaltıyı işaret ettiği için maçın sonunda sahaya atlayarak hakem Umut Meler'e saldırdı" denildi.
MUNDO DEPORTIVO: SIRA DIŞI! ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HAKEME YUMRUK ATTI

İspanya'dan Mundo Deportivo, Ankaragücü-Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldırı için "Sıra dışı: Ankaragücü başkanı hakeme yumruk attı!" başlığını kullandı.

Haberde "Türk takımının başkanı Faruk Koca, takımının Rizespor'a karşı oynadığı maçın sonunda hakeme saldırmak için sahaya indi." ifadelerine yer verildi
A BOLA: ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HAKEME SALDIRDI

Portekiz'den A Bola, "Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından, Ankaragücü Başkanı Koca hakeme dönerek bir açıklama istedi. Görüntüler diyaloğa yeniden döndüğünde Faruk Koca'nın Halil Meler'e saldırdığı görülüyor." ifadelerine yer verdi.

SO FOOT: GERGİN MAÇIN ARDINDAN BAŞKAN HAKEME SALDIRDI

Fransız basınından So Foot, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı "Ankaragücü başkanı gergin geçen Rizespor maçının ardından hakeme vurdu" başlığıyla okuyucularına aktardı.
KAYNAK
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

N/a bunu beğendi.
 
Alt 13 Aralık 2023, 13:01   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

21. Yüzyılda yapılan şiddete bakın ya, adam onun yüzünden hakemlik ten istifa etti

N/a bunu beğendi.
________________

~ E & B ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:29.