IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2023, 15:00   #1
Ircforumuicon (1) İşte Emre Belözoğlu'nun ifadesi... Emre'nin parasını Terim'in damadı yatırmış!

İşte Emre Belözoğlu'nun ifadesi... Emre'nin parasını Terim'in damadı yatırmış!


Seçil Erzan'ın, milyon dolarlık dolandırıcılık olayında en çok parasını kaptıran isimlerden biri de, eski milli futbolcu Emre Belözoğlu'ydu. Belözoğlu'nun detaylı ifadesine de HABERTÜRK ulaştı. Belözoğlu, yüksek getiriye sahip fonu, kuzeni aynı zamanda Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı'dan öğrendiğini söyledi. Belözoğlu, üç sefer Volkan Bahçekapılı, bir sefer de şoförünün aracılığı ile Seçil Erzan'a toplam 4 milyon 292 bin dolar para gönderdiğini belirtti. Emre Belözoğlu ifadesinde, "Ben 23 yıldır futbolcuyum, 2 senedir teknik direktörüm. 13 yaşımdan beri aileme bakıyorum. Tüm birikimimi beni kandırarak zimmetine geçirmiştir" dedi.


Güncelleme: 29.11.2023/ Habertürk- Mustafa Şekeroğlu




Türkiye’yi sarsan milyon dolarlık dolandırıcılık olayında, Denizbank eski Levent Şubesi Müdürü Seçil Erzan, spor camiasındaki birçok ünlü isimden para aldı.

ARDA'DAN SONRA EN ÇOK O KAYBETTİ



Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, Erzan’ın yüksek miktarda dolandırdığı isimlerin başında Arda Turan geliyor. Erzan'ın, Arda Turan’dan sonra en fazla parayı Emre Belözoğlu’ndan aldığı görülüyor. Müşteki olarak ifade veren Emre Belözoğlu, başına gelenleri tüm ayrıntılarıyla anlattı.

"YÜKSEK GETİRİYE SAHİP FONU KUZENİM SÖYLEDİ
"



Soruşturma kapsamında olayın müştekilerinden biri olarak 25 Nisan 2023'te ifade veren Emre Belözoğlu, Seçil Erzan’ı, 17 Mart'ta tanıdığını söyledi. İfadesinde Seçil Erzan ve fon olayına nasıl girdiğini şöyle anlattı:
"Volkan Bahçekapılı, benim dayımın oğludur. Seçil Erzan'ı ise 17 Mart'ta tanıdım. Daha doğrusu Denizbank Şube Müdürü olduğunu ve yatırım fonuyla ilgilendiğini, kuzenim Volkan Bahçekapılı sayesinde öğrendim. Kendisi beni 17 Mart'ta aradı. Denizbank'ta, Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu tarafından oluşturulmuş fon bulunduğunu ve yüksek getiriye sahip olduğunu söyledi. Sadece değerli müşterilerini fona dahil ettiğini dile getirdi."

“VOLKAN İLE PARAYI GÖNDERDİM”



Erzan’ın, fonla ilgili anlatımından sonra harekete geçtiğini anlatan Emre Belözoğlu ifadesine şöyle devam etti: “Ben de yatırım amacıyla ve Hakan Ateş'e güvenerek bu fona dahil olabileceğimi söyledim. Aynı gün önce 1 milyon 492 bin dolar parayı ve 1 milyon 400 bin dolar olmak üzere 2 milyon 892 bin dolar parayı kuzenim Volkan'a gönderdim. Kendisi de Seçil Erzan'a bizzat teslim etmiştir. Akabinde 18 Mart tarihinde tekrar 400.000 USD parayı fona yatırması için Volkan'ın yönlendirmesiyle şoförüm Seçil Erzan'a elden teslim etmiştir.”

“5 MİLYONU TAMAMLAYALIM”




Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31.