IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Türkiye'den Spor Haberleri Türkiye'den tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 13:20   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rizespor'dan Galatasaray yenilgisi sonrası jet hızında açıklama: Hayallerimizi yıkmayın

Sahasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor, mücadelenin ardından bir açıklama yaptı. Karadeniz temsilcisinin yaptığı açıklamada, "Gelecek vaat eden genç bir kadro kurduk, bir mücadele içerisindeyiz, hayallerimiz var, hayallerimizi yıkmayın! Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene kurban gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir" ifadeleri yer aldı.

Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor evinde Galatasaray'a 1-0 yenildi. Karadeniz ekibi sosyal medya hesabından tepki gösteren bir açıklama metni yayımladı.
"HAYALLERİMİZİ YIKMAYIN"

Hasan Yavuz Bakır imzalı, kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde, "Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık.


Gelecek vaat eden genç bir kadro kurduk, bir mücadele içerisindeyiz, hayallerimiz var, hayallerimizi yıkmayın! Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene kurban gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir.
Çaykur Rizespor olarak sahada mücadele etmeye, Süper Lig'e renk katmaya devam edeceğiz. Futbolun tüm paydaşlarını özlenen adaletli yönetimin oluşması için görev almaya davet ediyor, bu akşamki maçta emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Spor
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 30 Ekim 2023, 17:28   #2
Kayıtlı Üye
birsevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Paylaşım için teşekkürler eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]<> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:45.