IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2024, 03:49   #1
Standart Yıldız Tozunun Peşinde

Bir zamanlar, çok uzak bir köyde, minik bir kız yaşardı adı Ela. Ela’nın en büyük hayali, gökyüzünde parlayan yıldızlardan birini yakalamaktı. Her gece yatmadan önce penceresinden yıldızlara bakar ve onlarla konuşurdu.

Bir akşam, annesi ona bir masal anlattı. Bu masalda, yıldız tozlarının, dünyadaki bitkileri canlandırdığı ve hayvanlara sihirli güçler verdiği söyleniyordu. Ela bu masaldan çok etkilendi ve yıldız tozu bulmaya karar verdi.

Ertesi gün, Ela en iyi arkadaşı Mavi ile planlarını paylaştı. Mavi de maceraya atılmak için çok heyecanlıydı. İkili, yıldız tozunu bulmak için ormana doğru yola çıktı.

Ormanın içinde, birçok farklı hayvanla karşılaştılar. Tavşanlar, sincaplar ve hatta konuşan bir baykuş! Baykuş, yıldız tozunun sırrını bilmekteydi ve bu sırrı Ela ile Mavi’ye söylemeye karar verdi. Baykuş, yıldız tozunun sadece dolunay gecelerinde görülebileceğini ve onu yakalamak için büyük bir cesarete sahip olmaları gerektiğini anlattı.

Ela ve Mavi, baykuşun tavsiyelerini dinledi ve dolunayın olduğu gece ormana geri döndü. Gökyüzü, parlak yıldızlarla doluydu ve ay, büyüleyici bir ışık saçıyordu. Gece boyunca ormanda dolaştılar ve sonunda, küçük bir ışık huzmesi gördüler. Bu, yıldız tozuydu!

Çok heyecanlanan Ela ve Mavi, yıldız tozunun peşinden koşmaya başladı. Bir süre sonra, yıldız tozu, onları bir ağacın yanına kadar götürdü. Ağacın dibinde, parlayan bir yıldız tozu yığını vardı. Ela, yavaşça elini uzattı ve tozu avucunun içine aldı.

O an, Ela ve Mavi’nin etrafı büyülü bir ışıkla doldu. Yıldız tozu, onlara teşekkür etmek için ormanın tüm canlılarını canlandırdı. Ağaçlar daha yeşil, çiçekler daha parlak hale geldi ve orman hayvanları, Ela ve Mavi’ye minnettarlık gösterdi.

Ela ve Mavi, maceralarından dolu dolu döndüler. Artık her dolunayda, yıldız tozunun sihrini hissedebiliyor ve ormanın büyüsünü her zaman yanlarında taşıyorlardı. Ve böylece, Ela’nın yıldızları yakalama hayali, gerçekten de sihirli bir maceraya dönüştü.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:13.