IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2023, 18:48   #1
Standart Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı!

Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı!

Trabzonspor, Faslı futbolcusu Lahtimi'nin kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

Yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da Lahtimi krizi patlak vermişti. Faslı oyuncu Mountassir Lahtimi, hem Trabzon hem de Slovenya kampına katılmamıştı. İzinsiz olarak tatilini sürdüren oyuncunun ülkesinden paylaştığı fotoğraflar tartışma konusu olmuştu.
2023-24 sezonu hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, çalışmalarını Slovenya’nın Kranj şehrinde sürdürürken, takımın kanat oyuncularından Mountassir Lahtimi kampa katılmamıştı. 30 Temmuz’da başlayan Trabzon kampına da gelmeyen 22 yaşındaki oyuncu, tatilini ülkesi Fas’ta sürdürüyor. Trabzonspor’dan izinsiz olarak tatil keyfine devam eden Lahtimi, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyordu.

Trabzonspor, Lahtimi’nin kiralanması için Wydad ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Ardından Fırtına anlaşma şartlarını açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle;
Profesyonel futbolcumuz Montassir Lahtimi'nin, Wydad Athletic Kulübüne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır. Profesyonel futbolcumuz Montassir Lahtimi'nin, 2023-24 futbol sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak, Wydad Athletic Kulübüne kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 100.000.-EUR ödeme yapacaktır. Futbolcunun, Wydad Athletic Kulübünün resmi maçlarının %75'inde oynaması halinde satın alma opsiyonu gerçekleşecek olup, Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, futbolcunun kesin transferinin gerçekleşmesi ve sonrasında bir başka kulübe transfer olması halinde, elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %17'si Kulübümüze ödenecektir.

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:45.