IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2023, 18:40   #1
Standart Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'den Arda Güler ve Manchester City itirafı!

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'den Arda Güler ve Manchester City itirafı!

Trabzonspor'un 24 yaşındaki yıldızı Abdulkadir Ömür, tıpkı kendisi gibi erken yaşlarda sahalara adım atan Real Madrid'in 18'lik yıldızı Arda Güler hakkında konuştu. Abdulkadir, hem Arda hem de geçtiğimiz dönemlerde kendisine transfer teklifinde bulunan Manchester City hakkında bir itirafta bulundu. işte tüm detaylar...

Abdulkadir Ömür, tıpkı kendisi gibi erken yaşlarda sahalara adım atan Real Madrid'in 18'lik yıldızı Arda Güler hakkında konuştu. Abdulkadir, hem Arda hem de geçtiğimiz dönemlerde kendisine transfer teklifinde bulunan Manchester City hakkında itiraflarda bulunmayı da ihmal etmedi.

RESMEN REAL MADRİD'DE

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, resmen Real Madrid'de... Sarı - lacivertlilerin ve İspanyol devinin yaptığı açıklamalara göre, 20 milyon Euro bonservis ve 18 yaşındaki oyuncunun performansına göre 10 milyon Euro bonuslar karşılığında transfer tamamlandı.

ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tören öncesi Arda Güler'in golleri izletildiği esnada, yıldız oyuncunun annesi gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar ekranlara böyle yansıdı.

BAŞKAN PEREZ'DEN ARDA GÜLER SÖZLERİ

Real Madrid Başkanı Florentino Perez; "Bu önemli günde bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca taraftarı olan Real Madrid kadrosunu güçlendirmek için yeni bir oyuncuya 'Merhaba' diyoruz.
Bugün bizim için çok önemli bir gün. Çünkü Real Madrid'de başarılı olmak isteyen genç bir oyuncuyu aramıza katıyoruz. Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Hoş geldin Arda Güler.

ARDA GÜLER'DEN AÇIKLAMA

Başkan Florentino Perez'in ardından Arda Güler de söz aldı. Genç oyuncu yaptığı açıklamada; "Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne kadar gelmemde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bugün beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok büyük gurur. Herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Manchester City'nin teklifi içimde kalmadı desem yalan olur. Başkana 26 milyon euro teklif geldiğini söyledim ve gitmek için izin istedim. Başkan teklifi reddetti. Sonrasında sakatlandım. Tanıyanlar beni bilir, ben her şerde bir hayır olduğuna inanırım. Gitsem ne olurdu diye düşündüğüm olmuştur." dedi.

Abdülkadir Ömür, Arda Güler'e de övgüler yağdırırken şu ifadeleri kullandı: "Arda Güler kardeşimizle çok gururlandık. Onu desteklememiz ve yalnız olmadığını hissettirmemiz lazım. Çok değerli, çok yetenekli bir kardeşimiz. Türkiye transfer tarihinin en önemli transferlerinden biri oldu. Umarım geçiş sürecini hemen atlatır ve bizi gururlandırır."

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:24.