IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2023, 17:19   #1
Standart Uğurcan Çakır’ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'un yeni 1 numarası...

Uğurcan Çakır’ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'un yeni 1 numarası...

Trabzonspor, yaz döneminde takımdan ayrılması beklenen Uğurcan Çakır’ın yerine sürpriz bir ismi gündemine aldı. Nenad Bjelica faktörü, transfer sürecini hızlandırabilir.

Süper Lig'de topladığı 45 puanla 7. basamakta bulunan Trabzonspor, kötü gidişatı durdurmak için çare ararken sıcak da bir gelişme yaşandı. Nenad Bjelica ile yeniden ayağa kalkmak isteyen Fırtına ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atılırken yaz transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Uğurcan Çakır'ın yerine belirlenen hedef de belli oldu.

5 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon öne geçtiği 7 maçta toplam 18 puan kaybetti. 30 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve11 mağlubiyet alan Bordo Mavililer, attığı 47 gole karşılık, kalesinde 44 gol gördü. Kayserispor, bu hafta hükmen galibiyet alacağı Bordo-Mavililer, 45 puanla 8. sıraya gerileyecek. Karadeniz ekibi ligde 5 maçtır kazanamıyor. Bu periyotta 4 yenilgi ve1 beraberlik alındı.


YEREL BASINDAN SERT ELEŞTİRİ

Trabzon’da yayın yapan gazeteler, 2-1’lik Konyaspor yenilgisinin ardından takımı ve yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu. Karadeniz Gazetesi, ‘Vah Trabzonum vah’ derken, Taka ‘Bize yine hüsran’, Günebakış ‘Trabzon komada’, Son nokta ‘Fırtına yine kayıp’ başlıklarını attı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise ‘Acıların takımı’ manşetiyle çıktı.

İLK MAÇINI KAYBEDEN İLK HOCA BJELICA

Nenad Bjelica, Süper Lig tarihinde Trabzonspor’un başında çıktığı ilk iki maçı kaybeden ilk teknik direktör oldu. Hem Sivasspor hem de Konyaspor deplasmanlarında Bordo-Mavili takım birinci devrede 10 kişi kalırken, Hırvat çalıştırıcı sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle de kadro kurmakta zorlandı.


BAKASETAS'TAN ÖZÜR MESAJI

Konya maçında kırmızı kart görüp, takımını 10 kişi bırakan Bakasetas sosyal medyadan özür diledi. Yunan yıldız, “Mağlubiyetin tüm sorumluluğunu alıyorum. Maçın çok önemli bir noktasında takımı hayal kırıklığına uğrattım. Rakibimin canını yakmak gibi bir niyetimin olmadığını açıklama ihtiyacı duyuyorum. Sadece topu korumak istemiştim. Özür dilerim” ifadelerini kullandı. Bakasetas, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarını cezası nedeniyle kaçıracak.

UĞURCAN'IN YERİNE BRKIC

Yaz döneminde iyi bir teklif gelmesi halinde bu kez Trabzonspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Uğurcan Çakır’ın yerine sürpriz bir isim gündeme geldi. Hırvat gazetelerinden Vecernji, Neftçi Bakü forması giyen Ivan Brkic’le Trabzonspor’un yakından ilgilendiğini yazdı.


SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sezon sonunda Azerbaycan ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Hırvat kaleciye yeni kontrat önerildiği belirtildi. Ancak Nenad Bjelica faktörü nedeniyle Brkic’in Trabzonspor’a gidebileceği vurgulandı. 1.94 boyundaki Brkic, bu sezon çıktığı 30 resmi maçta 28 gol yedi. 14 maçta kalesini gole kapadı.

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 
Alt 01 Mayıs 2023, 21:25   #2
Standart

Bizim kaleci ihtiyacımız yok ki.. Hatta hiç sıkıntı çekmediğimiz mevki kale. Ne gerek var boşu boşuna transfere.. Taha aratmaz ki Uğurcan’ı.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:14.