IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ağustos 2022, 10:54   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Shomurodov, Trabzonspor'dan süre istedi

Son dakika Trabzonspor transfer haberi...Bordo-Mavililer, Özbek golcü için Roma’ya kiralama teklifi yapmıştı. İtalyan devi, Shomurodov’u göndermeye sıcak bakıyor. 27 yaşındaki forvet ise gelen diğer teklifleri de masaya yatırıp son kararını vermek için Trabzonspor’dan süre istedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Abdullah Avcı, Djaniny’yi kanat rotasyonunda da kullandığı için Cornelius ile rekabete girecek bir forvet alınmasını istiyordu. Yönetim, Avcı’nın bu isteğini Eldor Shomurodov’a imza attırarak yerine getirmek için vites yükseltti.
Roma, Özbek oyuncuyu gözden çıkarttı. İtalyan devi, BordoMavililer’in kiralama teklifine sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılılar, Shomurodov’a Fırtına ile görüşebileceğini iletti. Ancak golcü futbolcunun tek talibi Trabzon değil. Bologna, yıldızı Arnautovic’e teklif yağması sonrası Shomurodov’un peşine düştü.
27 yaşındaki forvet de düşünmek için Bordo-Mavililer’den süre istedi. Bologna, İtalya’da kalması açısından cazip. Trabzonspor ise şampiyonluk yarışı vermesi ve Avrupa Kupaları’nda yer alması açısından Shomurodov için cezbedici görünüyor. Özbek forvetin bu hafta kararını iletmesi bekleniyor.



ALINTI
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:46.