IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2024, 00:37   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen'den korkutan haber!

Çaykur Didi Stadı'nın kötü zemini maç öncesinde dikkat çekerken, ne yazık ki korkulan oldu... Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen, 20. dakikada zeminin iyice bozuk olan kısmında acı içinde kendini yere bıraktı. Sol bileği tutan Hüseyin ayağa kalkamazken, sedyeyle kenara alındı.

Bu esnada gözyaşlarını tutamayan başarılı defans oyuncusunun aşil tendonu yırtıldı. MR sonrasında Hüseyin'in kesin durumu netleşecek. Başarılı oyuncunun sahalara dönüş süreci en az 7-8 ayı bulması bekleniyor.

Trabzonspor da Hüseyin'in sakatlığıyla ilgili resmi açıklamada bulundu. Bordo-Mavililer'den yapılan duyuruda, "Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Hüseyin Türkmen'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Beşir, "Futbol A Takımımızın, Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşma sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Hüseyin Türkmen'in yapılan muayenesinde sol aşil tendonunda yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun en kısa sürede Acıbadem Maslak Hastanesi'nde operasyonu planlanmaktadır" dedi" ifadeleri kullanıldı.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:43.