IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2022, 07:38   #1
Kayıtlı Üye
EzeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gönül Orbey Kimdir? HAYATI (TİYATRO Sanatçısı)

Gönül Orbey kimdir? Usta tiyatro sanatçısının ölüm haberi herkesi üzdü. Tiyatrocu eşi Engin Orbey'in ölümü sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Gönül Orbey hayatı ve kariyeri ile anılmaya devam etti. İşte ölümü ile araştırılan Gönül Orbey biyografi...
Gönül Orbey kimdir? Devlet tiyatrosu sanatçısı olan ve Engin Orbey'in eşi olan Gönül Orbey vefatının ardından herkes tarafından hayatı ve kariyeri ile merak edilir oldu.

Gönül Orbey biyografi
84 yaşında hayatını kaybeden Gönül Orbey Süt Kardeşler ve Hababam Sınıfı dizilerinde yer alan Engin Orbey’in eşidir. Gönül Orbey Hababam Sınıfı'nın müfettişi olarak hafızalara kazınmış olan Engin Orbey'in eşidir. Engin Orbey 2012 yılında hayatını kaybetmiş ve 76 yaşındayken vefat etmiştir.

Gönül Orbey hayatı
Usta oyuncu Gönül Orbey 84 yaşında hayatını kaybetti. Hababam Sınıfı ve Süt Kardeşler ile tanınan Engin Orbey'in eşi olan oyuncu Hababam Sınıfı'nın müfettiş olarak hafızalara kazınmıştı. 2012 yılında eşini kaybeden Gönül Orbey 84 yaşında vefat etti. Devlet tiyatrosu sanatçıları derneği usta sanatçının hayatını kaybettiğini açıkladı. Dernek “En değerlimiz, sanatçımız, ablamız, Gönül’lümüz Gönül Orbey aramızdan ayrıldı. Büyük kayıp, hepimizin başı sağ olsun” notu ile vefatı duyuruldu.

Gönül Orbey Onur ödülü almıştı
2016 yılında Gönül Orbey tiyatro eleştirmenleri birliği ödüllerinde Onur ödülüne layık görüldü. Osmancık, Suç ve Ceza, Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını, Hüzzam, Cengiz Han'ın Bisikleti, Çamaşırhane gibi tiyatro oyunlarında yer almıştı.


Alıntıdır...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:45.