IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2021, 12:34   #1
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tiktok videosu çekiyorlardı... Düştü, öldü



Kuzenini ziyarete giden 23 yaşındaki Kübra Doğan, güneşin batışını arkasına alıp TikTok videosu çekmek için çatıya çıktı. Çatıdaki plastik panel kırılınca yaklaşık 50 metreden düşen Kübra Doğan hayatını kaybetti.

Kübra Doğan (23) önceki gün Mardin Midyat’tan İstanbul Esenyurt’a bağlı Sultaniye Mahallesi’nde oturan kuzeni Helen M.’yi (16) ziyarete gitti.

İki genç kız, güneşin batışını da gören bir Tiktok videosu çekmek için çatıya çıktı. İkili bir süre çatıda fotoğraf ve video çekerek vakit geçirdi. Daha sonra Kübra Doğan çatıda oturduğu yerden inmek istediği esnada plastik panele ayak bastı. Doğan’ın ağırlığını kaldıramayan panel çöktü. Genç kız yaklaşık 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düştü. Kuzeninin düştüğünü gören Helen M. ailesine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.



O ANLARDA KAYITTAYDI
Kübra Doğan’ın feci ölümü ise kuzeni tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kızın otopsi işlemlerinin ardından Midyat’ta toprağa verileceği belirtildi. Yakınları, olaydan binanın müteahhidini sorumlu tutarak dava açacaklarını söyledi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:16.