IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 21:46   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Terazi Burcu Erkeği

Terazi burcu erkeği

Terazi burcu erkeği – Aşk
Terazi burcu erkekleri acı gerçeklerdense şiirsel bir ideali tercih eden umutsuz romantiklerdir. Partnerleri açısından Terazi erkeklerinin yüksek kaidelerine uyum sağlamak zor olabilir. Gerçek hayatın keskin kenarları bu burcun erkekleri için tatsızdır. Her daim yanlış bir karar vermekten ve uzun süreli bir ilişkiye girmekten korkan Terazi erkekleri hakkında bir karar vermek yanıltıcı olabilir.

Terazi burcu erkeği – Cinsellik
Terazi burcu erkeği cinselliği yaşamının hayatî bir parçası olarak görür. Cinselliğe olan sevgisi fiziksel değil psikolojik kaynaklıdır. Size verebileceği her şeyi verir ama karşılığında da aynısını bekler. Son derece maceraperest olduğu için yeni şeyler denemeye meraklıdır.

Terazi burcu erkeği – İlişkiler
Terazi burcu erkeği yalnız olmaktan nefret eder ve kendisiyle, duygularıyla yüzleşmekten korkar. Bu nedenle birden fazla partnerle kendisini oyalar. Uzun süreli ilişkide ise Terazi erkeği hayallerinizin erkeği olabilir: Sizi iltifatlar ve jestlerle şımartır. Kendi içindeki özgürlük – bağlılık çelişkisini bir çözüme bağlayabilirse güzel bir ilişki ortaya çıkabilir.

Terazi burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Terazi burcu erkeği gerçek bir ehlikeyiftir; daldan dala konar, karmaşa yaratır, sonra da bir anda ortadan kaybolur. Dürüstlük, birlik ve güzellik gibi ütopik idealler üzerinde şiirler yazmayı sever.

Terazi burcu erkeğine ne hediye alınır?
Terazi burcu erkekleri Zodyak’ın züppeleridir. Son modaya uygun giyinmeyi severler ve pek çok erkeğin giyemeyeceği türden şeyler giyerler. Şapkalar ve şallar, dikkat çekici gözlükler en sevdiği aksesuarlar arasındadır; dolayısıyla bu tarz bir hediye hoşlarına gidecektir. Modaya düşkün olan Terazi burcu erkekleri için önemli olan kalite değil yeniliktir. Hediye seçiminde buna dikkat ederseniz çok seveceği bir hediye alabilirsiniz.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:51.