IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 21:43   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Terazi Burcu Kadını

Terazi burcu kadını

Terazi burcu kadını – Aşk
Terazi burcu kadınının her zaman bir ilişkisi vardır: ya uzun süreli bir ilişki içindedir ya da sürekli sevgili değiştirir. Bu aşk kadınları hiçbir zaman durulmayabilirler ama uzun süreli bir ilişki yaşadıklarında da asla geleneksel bir evlilik yapmazlar. Bazı Terazi kadınları “mükemmel sevgili” fantezisine kendilerini fazla kaptırırlar ve bu nedenle çok sık hayal kırıklığına uğrarlar. Öte yandan sevgilisini her yönüyle kabul edebildiği zaman güzel bir ilişki yaşayabilirler. Bu, sevgilisinin her şeyini sevmek demek değildir; daha ziyade kusurlu olmasına izin vermek demektir.

Terazi burcu kadını – Cinsellik
Cinsel açıdan Terazi kadınları, layıkıyla eğlenmesine izin verdiğiniz zaman gerçekten çok mutlu olurlar. Böyle yaptığınız taktirde bu iyiliğin karşılığını verirler. Terazi kadını cinsel birleşmeden önce öpülmeyi, ön sevişmeyi, güzel sözler işitmeyi seven kadınlardandır. İltifat almayı, ne kadar güzel olduğunu duymayı sever, aceleye getirmekten hoşlanmaz.

Terazi burcu kadını – İlişkiler
Dizginlenmekten hoşlanmayan Terazi burcu kadınları için en uygun eş açık fikirli, kıskanç olmayan insanlardır. Ne isterse yapabileceğini bildiği bir ilişkide olduğu müddetçe ilişkilerine sadık kalırlar – bilhassa alelade flörtler, arkadaşça takılmalar gibi şeyler için açık kapı varsa.
Aynı zamanda Terazi burcu kadınlarının, birlikte oldukları insanlara gerçek kişiliklerini göstermeye ihtiyacı vardır. Çünkü her şeyi toz pembe göstermek için acılarını saklama eğilimleri olabilir.

Terazi burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
Terazi burcu kadınları kendileri olmayı severler. Her zaman heyecanlı ve eğlenceli bir maceraya açıktırlar. Otostop çekmek, lunaparka gitmek gibi şeylere bayılırlar. Eğlenceye, gülmeye, neşeye ve güzelliğe düşkündürler. Özgür olmayı sevdikleri için olumsuz özellikleri fazla olan insanlardan kaçarlar. Tasasız, çekici ve rahattırlar.

Terazi burcu kadınına ne hediye alınır?
Terazi burcu kadınları alımlı dış görünüşlerine vurgu yapan hediyeleri çok beğenirler. Pek çok Terazi kadını süslenmeye bayılır. Bu nedenle güzel bir cep aynası harika bir hediye olabilir. Ayrıca romantik insanlar oldukları için gerçek çiçekler ya da kendi yazdığınız bir şiir de güzel bir seçenek.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:29.