IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2022, 18:00   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Realme GT Neo 5 tam 240W hızlı şarj ile geliyor!

Realme GT Neo 5 tam 240W hızlı şarj ile geliyor!


Realme'nin 240W hızlı şarj destekleyen yeni amiral gemisi katili telefonu GT Neo 5'in bir takım özellikleri belli oldu!



Oppo Electronics’in Başkan Yardımcısı Sky Li tarafından 2018’de kurulan ve orta-üst segment telefonları ile oldukça ilgi toplamayı başaran Realme’nin yeni amiral gemisi katili modelinin çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu. GT Neo 5 adındaki bu telefon çok yüksek oranda hızlı şarj destekliyor ve Qualcomm’un piyasadaki en performanslı işlemcisininden gücünü alıyor. Peki Realme GT Neo 5 kullanıcılara neler sunuyor?


Karşınızda GT Neo 5 ve özellikleri:

Şirketin yeni telefonu GT Neo 5, birisi Qualcomm diğeri de MediaTek olmak üzere iki farklı sürüm ile karşımıza çıkıyor. Qualcomm’lu model, 4 nanometre üretim sürecinden geçen ve bir adet 3,0 GHz Cortex-X2, üç adet 2,5 GHz Cortex-A710, dört adet 1,79 GHz Cortex-A510 çekirdeklerini barındıran Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden gücünü alıyor.



Diğer sürüm ise MediaTek’in TSMC üretimli 4 nanometre mimarili bir adet 3,1 GHz Cortex-A78, üç adet 3,0 GHz Cortex-A78, dört adet 2,0 GHz Cortex-A55 çekirdelerine sahip Dimensity 8200 yongası.

Geri kalan özelliklere baktığımız zaman kullandığı yonga setleri dışında bu modeli kendi içerisinde ayıran başka bir detay bulunmuyor. Realme GT Neo 5, 1.5K çözünürlüğünde 6,7 inç OLED ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ekran altı parmak izi desteği sunan telefonun fotoğraf tarafında ise Oppo’nun yeni modellerinde gördüğümüz 50MP çözünürlüğündeki OIS destekli Sony IMX890 sensöründen yararlanılmış.

İki model için iki farklı şarj seçeneği sunuluyor!
Realme, her iki modelde de birbirinden farklı şarj seçenekleri sunuyor. GT Neo 5’nun Qualcomm versiyonu 240W hızlı şarj desteği sunarken MediaTek versiyonunda ise bu sayı 150W. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci kullanan model, paylaşılan verilere göre tıpkı Redmi Note 12 Pro+’da gördüğümüz gibi 9 dakika içerisinde şarj olabiliyor.






Keyifli Forumlar





Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:15.