IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 10:58   #1
Standart Google, Kapalı Cihaz Takibinin Diğer Android Telefonlara Geleceğini Doğruladı



Google geçtiğimiz gün kaybolan Android cihazlarını bulmalarını kolaylaştırmak için yenilenen Cihazımı Bul hizmetini duyurmuştu. Özellik, Pixel 8 veya Pixel 8 Pro cihazı olanlar için cihaz kapalı olsa veya pili bitmiş olsa bile kayıp cihazınızı bulmanıza izin verebiliyor. Son olarak, Google, kapalı cihaz takibinin işlevinin diğer Android telefonlara da geleceğini doğruladı.

Bir Google temsilcisi, Android Authority‘e pilleri bitmiş “ilave premium Android cihazlarının” nasıl bulunabileceğini bulmak için şirketin diğer cihaz üreticileriyle birlikte çalıştığını söyledi. Hatta işlevsellik gelecekte daha uygun fiyatlı cihazlara da gelebilir.

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro, cihazın pili bitmiş veya kapalı olsa bile Bluetooth yongalarına güç sağlayabilecek özel bir donanımla donatılmış olarak geliyor. Öte yandan, şu anda piyasada bulunan birçok Android cihazın, kapatıldığında Bluetooth üzerinden birbirleriyle iletişim kuramadığı ifade ediliyor.

Üreticiler gelecek cihazlar için donanım desteği ekleyebilecek olsa da Samsung Galaxy S24 gibi mevcut amiral gemilerinin Cihazımı Bul ağı üzerinden kapalı izlemeyi destekleyip desteklemeyeceği de şu an için belirsiz.

Google’ın yeni Cihazımı Bul ağını ve ilgili özellikleri kullanabilmek için telefonunuzda Android 9 veya sonraki bir sürüme sahip olmanız gerekiyor. Özellik ayrıca, ağ takip etiketlerini, uyumlu aksesuarları ve JBL, Sony ve daha birçok markanın kulaklıklarını bulmak için de kullanılabiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:54.