IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 10:40   #1
Standart Outlook Android Uygulaması Artık Diğer Microsoft Hizmetlerine Giriş İçin Kullanılabiliyor



Microsoft, Android için Outlook uygulamasının artık Teams, OneDrive, Microsoft 365 ve Windows gibi Microsoft hizmetlerini doğrulamak ve oturum açmak için kullanılabileceğini duyurdu.

Microsoft blog yazısında şunları söylüyor: “Outlook oturum açma doğrulaması sayesinde, herhangi bir parolayı hatırlamanıza veya yazmanıza ya da tek seferlik SMS kodu kullanmanıza gerek kalmaz; telefonunuzda oturum açmayı onaylamak için Outlook uygulamasını artı bir biyometri veya PIN kodunu kullanmanız yeterlidir. Bu oturum açma doğrulama işlevi, Outlook uygulamasının en son sürümünü kullandığınızda otomatik olarak etkinleştirilecektir.”

Şirket bu yeni özelliğin kullanıcıların kullandıkları herhangi bir cihazda Microsoft hesaplarında bir sonraki oturum açmalarında kullanılabileceğini söylüyor. Kullanıcılar Outlook Android uygulaması aracılığıyla hesaplarında oturum açmayı onaylamak isteyip istemediklerini soran bir uyarı alacaklar. Daha sonra uygulamada, oturum açmaya çalıştıkları cihazda gördükleri numarayla eşleşmesi gereken bir numara görecekler. Numaralar eşleşirse Outlook uygulaması, kullanıcıların biyometrik özelliklerine erişmelerine veya imzalama işlemini tamamlamak için PN numaralarını kullanmalarına izin verecek.

Microsoft, bu oturum açma ve doğrulama yönteminin yalnızca parola kullanmaktan ve hatta kullanıcının telefonuna SMS bildirimleri göndermekten daha güvenli olması gerektiğini söylüyor.

Outlook iOS uygulamasının da gelecekte yapılacak bir güncelleme ile bu işlevi alacağı belirtiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:11.