IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2023, 15:29   #1
Standart Google Play Store için harika bir özellik duyurdu!

Google, uygulama mağazası olan Play Store için oldukça ilgi çekici bir özellik duyurdu. İşte detaylar!




ABD merkezli teknoloji devi Google, Android işletim sistemi için geliştirdiği uygulama mağazası Play Store üzerinde kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Uygulama kodlarında tespit edilen bu özellik, kullanıcılara bir uygulamayı bir sekme üzerinden, birden çok cihazdan kaldırma imkanı sunacak.

Yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Google'ın Play Store'da kullanıcılar arasında popüler olan bir uygulamayı kaldırma sürecini kolaylaştırmayı amaçlayan bu yeni özellik, Android kullanıcıları için pratik bir çözüm sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar, artık sadece bir cihazlarından değil, aynı zamanda başka bir cihazları üzerinden de istenmeyen uygulamaları kaldırabilecekler.

Google Play Store için harika bir özellik duyurdu!
Bu özellik, özellikle birden çok Android cihazını kullanan kullanıcılar için önemli bir avantaj sağlayacak. Örneğin, kullanıcılar telefonlarında veya tabletlerinde bir uygulamayı kaldırmak istediklerinde, bu işlemi her iki cihaz üzerinden de gerçekleştirebilecekler. Böylece, kullanıcılar uygulama yönetimini daha etkili bir şekilde gerçekleştirerek cihazlarında yer açma veya gereksiz uygulamalardan kurtulma sürecini optimize edebilecekler.

Google'ın bu yeni özellikle birlikte kullanıcılara sunacağı esneklik, Android ekosistemini daha kullanıcı dostu kılacak gibi görünüyor. Aynı zamanda, uygulama geliştiricileri açısından da kullanıcıların uygulamalarını kaldırma süreçlerini daha anlaşılır ve yönetilebilir hale getirerek, uygulama deneyimini iyileştirme potansiyeli taşıyor.

Ancak, bu özellik hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmış değil. Google'ın Play Store'a getireceği bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ve hangi Android sürümlerini destekleyeceği konusunda net bilgiler bulunmamakla birlikte, Android kullanıcıları tarafından beklentilerin yüksek olduğu söylenebilir. Bu tür güncellemeler, Android platformunun gelişen dinamikleri içinde kullanıcı deneyimini sürekli olarak güncel ve rekabetçi tutmaya yönelik Google'ın çabalarını yansıtıyor.



Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.