IRCForumu.ORG   reklamalanı
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2024, 12:39   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kırmızı meyveli magnolia

Kırmızı meyveli magnolia



Bisküvisi için unu bir kaba alıyoruz ve küp küp doğranmış soğuk tereyağını parmak uçlarımızla una yediriyoruz. Bu hafta magnolia yapıyoruz.

Betül Ulucak
Bisküvisi için;
125 gram tereyağ
2 su bardağı un
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilin
1 yumurta sarısı

Muhallebisi için;
1 litre süt
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1,5 su bardağı toz şeker
1 yumurta sarısı
1 paket vanilin
1 çay bardağı krema
Üzeri için;
Çilek
Karadut
Vişne

NASIL YAPILIR?
Bisküvisi için unu bir kaba alıyoruz ve küp küp doğranmış soğuk tereyağını parmak uçlarımızla una yediriyoruz. Daha sonra içerisine diğer malzemeleri ekleyip iyice yoğuruyoruz. Streç filme sarıp dolapta 30 dakika bekletiyoruz. Daha sonra bir tepsiye yayıp 180 derece ısıttığımız fırında 20 dakika kadar pişiriyoruz. Soğumaya alıyoruz.

Muhallebi için yumurta sarısını, unu, nişastayı iyice çırpıyoruz. Üzerine sütü ekleyip çırpmaya devam ediyoruz ve ocağa alıyoruz. Sütümüz ısınınca içerisine toz şekeri ekliyoruz. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp vanilini ekliyoruz. Muhallebimiz soğuyunca içerisine kremayı ekleyip iyice çırpıyoruz.
Uygun bir kaba ilk önce muhallebiyi üzerine parçaladığımız bisküvilerin yarısını ve meyvelerin bir kısmını koyup üzerine tekrar muhallebiyi koyuyoruz. En üste kalan bisküvileri koyup meyvelerle süslüyoruz

Haberturk
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:32.