IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2022, 08:51   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Windows 11 artık alt sistem aracılığıyla beta sürümünde Android 13'ü destekliyor

Windows 11 artık alt sistem aracılığıyla beta sürümünde Android 13'ü destekliyor



Microsoft kısa bir süre önce Windows 11'de Android için Windows Sisteminde (WSA) Android 13'ü beta olarak çalıştırmak için destek yayınladı. Duyuru sessizce GitHub'da yapıldı ve bu yeni destek yalnızca özel Windows'a kaydolan kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Her zamanki Windows 11 Insider yapılarından ayrı olan Android Önizleme programı için alt sistem.

Windows 11 kullanıcıları artık Android 13'ü Android için Windows Alt Sisteminde beta olarak test edebilir

WSA'nın en son güncellemesi, bir dizi önemli değişiklik ve iyileştirme içerir. Microsoft, Android 13'e yükseltmeye ek olarak, WSA'nın önyükleme sürelerinde büyük performans kazanımları gördüğünü ve alt sistemin artık %50'ye kadar daha hızlı olduğunu iddia etti. Bu son güncellemede aşağıdakiler dahil olmak üzere toplam dokuz değişiklik vardır:




Otomasyon için WSA'yı kapatan yeni bir komut
Fare tıklaması girişindeki iyileştirmeler
Pano kararlılığında iyileştirmeler
Uygulama yeniden boyutlandırma iyileştirmeleri
Android 13 için Intel köprü teknolojisine yükseltme
Windows'ta açılan medya dosyaları için güvenilirlik iyileştirmeleri
Uygulama kısayollarını destekleyen uygulamalar için atlama listesi girişleri
Android 13 ile WSA'nın bu en son beta sürümüne erişmek için kullanıcıların Microsoft'un web sitesini ziyaret etmesi ve bir Microsoft hesabı kullanarak Android için Windows Alt Sistemi ön izleme programına kaydolması gerekir. Bir onay e-postası aldıktan sonra, güncellemenin Microsoft Mağazası aracılığıyla kullanıma sunulması yedi günü bulabilir. Güncellemeyi uygun dosyalarla yandan yüklemek de mümkündür, ancak bu işlem daha karmaşık olabilir.

Bu ön izleme programının amacının, kullanıcıların bilgisayarlarına zarar verme riski olmadan WSA'nın ilk sürümlerini test etmelerine ve Microsoft'a geri bildirimde bulunmalarına izin vermek olduğunu unutmamak önemlidir. Bu güncellemenin beta programı dışındaki tüm Windows 11 kullanıcılarına ne zaman dağıtılacağına dair henüz bir bilgi yok, ancak Microsoft şu anda tatil sezonuna girdiği ve yakın zamanda yayınladığı için muhtemelen birkaç hafta veya ay sürecek. son Geliştirici Kanalı Windows 11 derlemesi.

Genel olarak, Android 13'ün Android için Windows Alt Sistemine dahil edilmesi önemli bir dönüm noktasıdır ve platform için ileriye doğru büyük bir adımı temsil eder. Geliştirilmiş performans ve bir dizi yeni özellik ve geliştirme ile bu güncellemenin WSA kullanıcıları tarafından iyi karşılanacağı kesin.





Keyfili Forumlar Dilerim.






kaynak: Shifdelete
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:50.