IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2022, 12:09   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bilgisayar Markalarına Göre BIOS Tuşları

Bilgisayarınıza Kurulum yapmadan once mutlaka bilmeniz gereken Bios Boot Menu Tuşları..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Acer BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de Acer marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F2, Del, F1, F10, Ctrl + Alt + Esc tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Asus BIOS tuşları nelerdir?​

Modele göre değişiklik gösterse de Asus marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F2, Del, F10 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Dell BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de Dell marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F2, F1, Del, F12, F3, Ctrl + Alt + Enter, Fn + Esc, Fn + F1 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

HP BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de HP marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F1, F2, F6, F11 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.


Lenovo BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de Lenovo marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F1, F2, Ctrl + Alt + F3, Ctrl + Alt + Insert, Fn + F1 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Sony BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de Sony marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F1, F2, F3 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Toshiba BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de Toshiba marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için F2, F1, Esc, F12 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Samsung BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de Samsung marka bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için ESC, F2, F11 ya da F12 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

MSI BIOS tuşları nelerdir?​
Modele göre değişiklik gösterse de MSI marka anakarta sahip bilgisayarınızı çalıştırdığınız zaman logo gelmeden BIOS yazılımını açmak için Del, F2 tuşlarından bir tanesini kullanabilirsiniz. Marka ve model ile arama yaparak üreticinin resmi internet sitesinden en doğru bilgiyi alabilirsiniz.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak : Anonim
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19.