IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2022, 09:16   #1
Kayıtlı Üye
EzeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ahmet Çalık Hayatı (Sporcu)

Ahmet Çalık kimdir, kaç yaşındaydı? Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatı ve futbol kariyeri
Futbol dünyası Ahmet Çalık'ın ölüm haberiyle sarsıldı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen futbolcu Ahmet Çalık, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Ahmet Çalık’ın, şubat ayında yapmayı planladığı düğün için Ankara’ya nikah tarihi almaya gittiği öğrenildi. Futbolcu Ahmet Çalık'ın acı haberi sonrası spor dünyasından çok sayıda taziye mesajı geldi. Peki, Ahmet Çalık kimdir, kaç yaşındaydı? İşte trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatı ve futbol kariyeri.

Ahmet Çalık'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazasında hayatını kaybettiği açıklandı. En son Konyaspor'da oynayan ve bir dönem Galatasaray'da da forma giyen stoper mevkiinde oynayan Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ardından olay yerindeki inceleme tamamlandı. Kazanın ardından aracın yaklaşık 135 metre sürüklendiği belirlendi. Hurdaya dönen araç çekici ile otoparka kaldırıldı. Peki, Ahmet Çalık kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da, trafik kazasında yaşamını yitiren Ahmet Çalık’ın üzüntüsü yaşanıyor. Ahmet Çalık’ın, şubat ayında yapmayı planladığı düğün için Ankara’ya nikah tarihi almaya gittiği öğrenildi. Ahmet Çalık'ın kiminle evleneceği ile ilgili ise bir bilgi bulunmuyor. Ekim 2020'de Konyaspor'a gelen Ahmet Çalık stoper mevkiinde oynuyordu.

AHMET ÇALIK KİMDİR?
Ahmet Çalık 26 Şubat 1994 doğumludur. Ankara’da dünyaya gelen Çalık stoper mevkiinde oynuyordu. 4 Ekim 2020 tarihinde Konyaspor’a katılan futbolcunun anlaşması 30 Haziran 2025’te sona eriyordu.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bedelle Galatasaray'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki tecrübeli stoper Ekim 2020'de ise Konyaspor’a geçmişti.

17 yaş altı millî takımdan itibaren sıklıkla millî takımlara çağrılan Ahmet, 3 kez Türkiye U-16, 14 kez Türkiye U-17, 6 kez Türkiye U-18 16 kez Türkiye U-19 ve 6 kez de Türkiye U-20 forması olmak üzere toplam 45 kez millî formayı giymiştir ve bu müsabakalarda 3 gol kaydetti.

17 yaş altı millî takımla 2010 Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'na katılan Ahmet'in de yer aldığı Türkiye, yarı finalde İspanya tarafından elendi. 20 yaş altı millî takımla 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na katılan Ahmet, Son 16'ya kalma başarısını yakaladı. Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı formasını da ilk kez 2009 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamındaki Malta U-21 maçında giydi.Türkiye Millî Futbol Takımı formasını da ilk kez 17 Kasım 2015 tarihinde Yunanistan ile oynanan özel maçta giydi.
< br> Ahmet Çalık, Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın EURO 2016'ya gidecek nihai kadrosuna da seçildi.

... Rahmetlle Anıyoruz....

Alıntıdır..
 
Alt 16 Ocak 2022, 09:52   #2
Kayıtlı Üye
NoForgive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Nur içinde yatsın.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:00.