IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By OdunAdam
  • 1 Post By Bitti

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2021, 09:26   #1
18-02-2020
OdunAdam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Telegram, Video Görüşmelerde Kişi Sayısını 1000'e Çıkardı

Bu sene WhatsApp’ın aldığı bazı kararlarla birlikte popülerliğine popülerlik katan mesajlaşma uygulaması Telegram, geçen ay kullanıma açtığı görüntülü arama özelliğine getirdiği izleyici sınırını arşa çıkardı. Görüntülü grup görüşmelerine 1000 izleyicinin katılabileceği Telegram, bu sayıyı daha da artırmaya niyetli olduğunu açıkladı.
WhatsApp’ın en büyük rakiplerinden olan mesajlaşma uygulaması Telegram, haziran ayında yayınladığı güncellemeyle video görüşmeleri kendine dahil etmişti. Yeni bir güncellemeyle daha kullanıcıları şaşırtan Telegram, bu sefer video görüşmelere izleyici olarak katılabilecek kişi sınırını devasa boyutlara çıkardı.
Video görüşmelere izleyici olarak katılabilecek kişi sayısını 1000’e çıkaran Telegram, adeta bir yayın platformuna dönüştü. Önceki güncellemede aktif katılımcı sayısını 30 olarak belirleyen platform, yeni güncellemede bu sayıya bir değişiklik yapmadı.
Telegram: canlı konser ve çevrimiçi ders uygulaması


Telegram, geçtiğimiz ay uzun bir bekleyişin ardından video görüşmelerini kullanıma açmıştı. Video görüşmelere aktif olarak katılabilecek kişi sayısı ise 30 olarak belirlenmişti. Bu, WhatsApp gibi büyük rakiplerle başa çıkmak için önemli bir adım oldu. Telegram yakın zamanda birçok özelliği kullanıma açtığı bir güncellemeyi daha kullanıcılarına sundu. Bu güncellemenin en büyük özelliği ise video görüşmelerdeki izleyici sınırının 1000’e çıkması oldu.
Telegram’ın kendi ifadelerine göre bu özellik derslerden çevrimiçi konserlere kadar her şeyde rahatlıkla kullanılabiliyor. Videoların görüntü kalitesi de güncelleme sayesinde artmış bulunuyor. Ayrıca artık video mesajlarda ve video aramalarda taraflar, telefonlarından gelen sesleri doğrudan karşı tarafa aktarabiliyor. Yani telefonunuzda bir müzik çalıyorsa bu, telefonun kamerası tarafından kaydedilerek değil sesi direkt alınarak yollanıyor. Tüm bunların yanında daha önce iOS’a gelip Android’e gelmeyen hareketli mesaj özelliği yeni güncelleme sayesinde Android’de de kullanılabiliyor.

Alıntıdır.
Bitti bunu beğendi.
________________

Farklı ormanların , Odunlarıyız!.
 
Alt 01 Ağustos 2021, 09:30   #2
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kullanmadim hala

OdunAdam bunu beğendi.
________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:22.