IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç7Beğeni
  • 3 Post By ÖZGÜN_35
  • 2 Post By Berry
  • 2 Post By sessizce

 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2023, 02:16   #1
Post sevgilim....

Seninle ilk karşılaştığımız andan itibaren yaşadığım heyecanı, aylar yıllar geçse dahi unutmam mümkün değil. Hala ilk günkü gibi seni sevmenin mutluluğunu yaşıyorum. Allah’tan dileğim bu heyecanı hiçbir zaman kaybetmemek ve ölünceye kadar ilk günki gibi hissetmek olacaktır. Sana olan duygularımı kağıda, kaleme dökmenin mümkün olmadığını sende çok iyi biliyorsun. Ucu bucağı olmayan hayallerim içinde her zaman yer alıyorsun ve her aklıma geldiğinde mutluluktan içimde kelebekler uçuşuyor. Ömrüme ömür katan sevgilim. Varlığından huzur duyduğum, mutluluk duyduğum sevgilim. Seni hayatın boyunca artan bir sevgiyle sevecek olmanın vermiş olduğu aşkla yaşıyorum. İlk gün tuttuğum ellerini, hiçbir zaman bırakmayacağım. Yaşama sebebim, bir tanecik hayatım. Bir an bile yanımda olmasan yüreğime tarif edilemez bir hüzün çöküyor. O hüznün altında ezilip kalıyorum. Hiç olmasın ayrılık istiyorum.
Sana olan sevgimin büyüklüğünü anlatmaya satırlar kelimeler yetersiz kalıyor biliyorsun. Şunu bilmeni istiyorum ki seni sonsuzluğun sonu kadar sevmeye devam edeceğim. Sen benim karanlık gecelerimi sabaha çeviren en kıymetli hazinemsin. Sen benim acımasız yalnızlığımın aydınlığı olan tek yıldızsın. Dünya var oldukça seni sevmeyi hiçbir zaman bırakmayacağım. Bu mektubu yazmaya karar vermeden önce uzun uzun düşündüm. Sonra hayatımın her anında yanımda olan sevgilime yüreğimden gelenleri nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Çünkü sana olan aşkımı nasıl sözlere sığdıra bilirim bilemiyordum. Ardından yüreğimden gelen her şey kendiliğinden satırlara dökülü verdi. Sen benim nefesim oldun. Bitmeyen bir aşka seninle yelken açtım. Seninle hayat buldum.
Bana yaşattığın her duygu için sana sonsuz teşekkür ederim. Bana verdiğin kıymet ile değerli olduğumu anladım. Bir insanı bir sevgi nasıl güzel yaparmış seninle öğrendim. Seni gördüğümde hala içimde tarif edilemez bir duygu yaşıyorum. Ben böyle güzel sevmeyi seninle öğreniyorum. Kimseyi sen kadar sevemiyorum. Kimseye sen kadar değer veremiyorum. Kimseyi senin kadar kıymetli bir yere koyamıyorum. Seninle tarif edilemez bir sevgi yaşıyorum. Ömrümün en değerli mucizesi. Uzak olsak bile her an seni düşündüğümü bilmelisin. Seninle nefes aldığımı seninle hayallere daldığımı unutmamalısın. Benim kalbim daima senin için çarpıyor. Seninle hayat buluyor. Beni kendinden mahrum bırakma sevgili. Bir an önce uzakları yakınlaştırıp ellerimizi kavuşturalım. Gözlerimize bakıp birbirimizde yolumuzu bulalım. Her zorluğa birlikte göğüs gerelim. Ben sana sen bana ilaç ol. Ben seninle ağlayıp, seninle gülmek istiyorum. Aklıma geldikçe anılarımız yeniden hayat buluyorum. Ömrüm ömrüne eş olsun istiyorum. Hasretinden yandıkça kavuşmaya gün sayıyorum. İlk zamandan son zamana kadar bitmeyecek aşkımıza sığınıyorum. Beni sevdiğini bilmek hayatta her şeyden üstün geliyor kalbime. Seni sevdiğimi bilmek bana hayatın verdiği en büyük armağan oluyor yüreğime. İyi ki sen sevgilim. İyi ki senin yanın sevgilim. Şu hayattaki tarifi bulunmayan aşkla seviyorum seni sevgilim. Daima aklımdasın. Daima kalbimdesin meleğim...
Berry, SuGaRBoY ve sessizce bunu beğendiler.
 
Alt 15 Nisan 2023, 02:17   #2
Kayıtlı Üye
Berry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

kalemine sağlık süper bi yazı olmuş

SuGaRBoY ve ÖZGÜN_35 bunu beğendiler.
________________

AYAĞIMA TAKILANLAR İLE DEĞİL , KAFAMA TAKILANLAR İLE İLGİLENİRİM....
 
Alt 15 Nisan 2023, 05:10   #3
Yazar
sessizce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalemine yüreğine sağlık çok güzel olmuş

SuGaRBoY ve ÖZGÜN_35 bunu beğendiler.
________________

BEN GEÇMIŞIMI DÜRDÜM, BÜKTÜM, ÇÖPE ATTIM. ÇÖPÜ KARIŞTIRMAK KÖPEKLERİN İŞİDİR...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:41.