IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By eSaret

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2023, 15:39   #1
Kayıtlı Üye
eSaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Hepsi onaylandı: İşte yeni Rocky ve Creed projeleri

Tüm zamanların en popüler serilerinden biri olan Rocky, yeni film ve dizilerle dönüyor.



Sylvester Stallone'nin 1976 yapımı Rocky'si uzun yıllardır güçlü bir şekilde devam eden devasa bir serinin doğmasını sağladı.

İlk altı Rocky filminde Sylvester Stallone'nin canlandırdığı İtalyan Aygırı Rocky Balboa'ya odaklanan seri, boks etrafında şekilleniyor. Bu filmlerin büyük başarı kazanması, serinin 2015'te ilk büyük spinoff'u olan Creed'in çekilmesini sağladı. Creed de popüler hale gelince birçok Creed spinoff'u ve devam filmi hazırlanıyor. İşte onaylanan tüm Rocky ve Creed projeleri.



CREED IV
Şubat 2023'te Michael B. Jordan, Creed IV'ün geliştirilmekte olduğunu ve Adonis Creed olarak geri döneceğini resmen duyurmuştu.

Bianca ve Amara Creed'in film için geri dönmesi beklense de Sylvester Stallone'nin Rocky Balboa olarak geri dönüp dönmeyeceği henüz bilinmiyor.

Öte yandan "Creed IV" için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı



DRAGO
Ivan Drago, ilk kez 1985'te Rocky serisinin 4. filminde izleyiciyle buluşmuştu. Drago spinoff'u MGM tarafından 2022'de resmen duyurulmuştu.



ROCKY PREQUEL DİZİSİ
Rocky serisi bu noktaya kadar tamamen filmlerden oluşarak gelmiş olsa da Rocky prequel dizisinin yayımlanmasıyla her şey değişecek gibi görünüyor. Sylvester Stallone, Rocky dizisini ilk olarak 2019'da duyurmuş, ancak MGM'le yaşadığı anlaşmazlıklar projenin gelişiminin durmasına neden olmuştu.

Rocky prequel'inin henüz konusu bilinmese de genç Balboa'nın Philadelphia boks liginde yükselme mücadelesini anlatması bekleniyor.



Amazon tarafından duyurulan en heyecan verici projelerden biri Creed'in anime dizisi. Creed animesinde Michael B. Jordan'ın yer alıp almayacağı ya da Adonis Creed'in olup olmayacağı bilinmiyor.



AMARA CREED SPINOFF'U
Üzerinde çalışılan bir başka heyecan verici televizyon dizisi de Adonis Creed'in kızı Amara Creed'e dayanan bir spin-off.



İSİMSİZ LIVE-ACTION CREED SPIN-OFF DİZİSİ
Rocky prequel'i, Amara spin-off'u ve Creed animesinin yanı sıra bir Creed projesi daha duyuruldu. Amazon, bir başka live-action Creed spin-off dizisi üzerinde çalıştığını açıkladı.



ROCKY VII
Şu anda geliştirme aşamasında olan son Rocky ve Creed projesi ise Rocky VII. Stallone'nin Rocky VII senaryosu, Rocky'nin genç bir göçmen boksörle arkadaş olmasını, onu kanatları altına almasını ve eğitmesini konu alıyor.

( Alıntı )
ESinti bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:08.