IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2024, 14:26   #1
Standart Katilin Bakış Açısını Takip Eden Slasher Türü Korku Filmi “In A Violent Nature”dan Yeni Fragman

In A Violent Nature filminden fragman yayınlandı. Katilin bakış açısıyla hazırlanan korku yapımı, yüksek puanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.



Bir katilin bakış açısından çekilen korku filmi In A Violent Nature için fragman yayınlandı.

Korku sinemasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan In A Violent Nature filmi, katili takip eden özgün bakış açısıyla dikkat çekiyor. Chris Nash’in yönetmenliğindeki yapım, Rotten Tomatoes’ta şimdiden %93’lük bir başarı oranına ulaştı. Yayınlanan yeni fragman, izleyicileri filmin kana bulanmış atmosferine sürüklüyor. Yönetmen Chris Nash daha önce 2016’da yayınlanan The Void isimli bilimkurgu korku filmiyle adını duyurmuştu.

Klasik katil filmi formülüne tamamen farklı bir yaklaşım getiren In A Violent Nature (Vahşi Bir Doğada), olayları maskeli katilin gözünden aktarıyor. Ry Barrett, Andrea Pavlovic ve Cameron Love’un başrollerini paylaştığı film, korku türünün olağan kalıplarını yıkarak yepyeni bir deneyim sunuyor. Genellikle kurbanların gözünden anlatılan hikâyeler yerine, burada katil ana karakter konumunda.



Film için yayınlanan ilk fragmanda izleyiciler, katilin evdeki ilk kurbanını öldürmesine, ardından bir balta bulup cesetleri parçalamasına tanık olmuştu. Kasabadaki tüm cinayetler, onun bakış açısından işleniyor. Bu da alışılmadık bir gerilim yaratıyor. Kurbanların endişeli bekleyişleri, aşk ilişkileri ya da esprili tavırları bu sefer gösterilmiyor. Tüm odak noktası, ormanda yürüyen ve avını bekleyen katil üzerinde.

In A Violent Nature Fragmanı | İZLE

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yavaş sinemadan esintiler taşıyan In A Violent Nature, ani şiddet patlamalarıyla izleyiciyi şaşırtmayı amaçlıyor. Sundance’te prömiyerini yapan film, eleştirmenlerden tam not almayı başardı. Yenilikçi yaklaşımı ve çarpıcı görüntüleriyle jürinin beğenisini kazanmayı başardı.

Yönetmen Nash’in bir önceki filmi The Void da benzer şekilde türünde ses getirmişti. 31 Mayıs 2024’te beyaz perdeye gelecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi ise henüz belli değil.



Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:44.