IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By KoJiRo

 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2024, 22:27   #1
Standart Scarlett Johansson ve Channing Tatum’lu “Fly Me to the Moon” Filminden İlk Fragman

Fly Me to the Moon fragmanı yayınlandı. Romantik komedi türündeki filmin başrollerinde Scarlett Johansson ve Channing Tatum yer alıyor.



Fly Me to the Moon için ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un paylaştığı romantik komedi filmi, uzay yarışı döneminde NASA’nın gizli bir operasyonuna odaklanıyor.

Fly Me to the Moon ünlü yönetmen Greg Berlanti’nin son çalışması. Yönetmen daha önce Love, Simon ve Life as We Know It gibi başarılı komedi filmlerine imza atmıştı. Ancak daha çok The CW kanalında yayınlanan Arrowverse dizileriyle adından söz ettirdi.

Rose Gilroy senaryoyu Bill Kirstein ve Keenan Flynn’in hikâyesine dayanarak yazdı. Scarlett Johansson ayrıca Jonathan Lia, Keenan Flynn ve Sarah Schechter ile yapımcılar arasında yer alıyor.

Fly Me to the Moon’da Johansson ve Tatum dışında ayrıca Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Donald Elise Watkins, Ray Romano ve Woody Harrelson gibi isimler rol alıyor.

Fly Me to the Moon Fragmanı | İZLE

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fragmanda Johansson’ın canlandırdığı Kelly Jones karakteri, NASA’nın pazarlama ekibine dahil oluyor. Ancak üst yönetim, Jones’tan düşünülemeyecek bir talep getiriyor: Ruslar’a karşı kazanılacak uzay yarışını garantilemek için Ay’a iniş görüntülerinin bir “yedek versiyonunu” hazırlaması isteniyor.

Tatum’un Cole Davis karakteriyle aralarında gelişen ilişki, bu görevin etik yönüyle sarsılıyor. Çift, insanlık adına atılacak büyük bir adımın arkasındaki yalanı hazmederken çalkantılı günler geçiriyor.



1960’ların uzay yarışı havasını bugüne taşıyacak olan film, gerçeklerle kurgunun çarpıcı bir harmanını vaat ediyor. NASA’nın karanlık bir sırrını merceğe alacak yapımın, uzay maceralarına gülümseten bir soluk getirmesi bekleniyor.

Apple Original Films ve Sony Pictures imzalı Fly Me to the Moon, 12 Temmuz 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Overdose bunu beğendi.
 
Alt 16 Nisan 2024, 22:29   #2
Standart

Bilgilendirme icin Tşklerrrrr

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:19.