IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2024, 19:11   #1
Süper Moderatör
KoJiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Florence Pugh, “Thunderbolts” Filminin Setinden Yeni Black Widow Kostümünü Paylaştı

Florence Pugh, Marvel Sinematik Evreni’nin “Thunderbolts” filmi setinden yeni görüntüler paylaştı ve Black Widow kostümü oraya çıktı.



Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen projelerinden Thunderbolts filminin çekimleri başladı. Filmin başrol oyuncularından Florence Pugh, setten bir video paylaşarak yeni Black Widow kostümünü gözler önüne serdi.

Marvel Studios bu yıl içerisinde sadece Deadpool & Wolverine filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olsa da, arka planda farklı birçok film projesi çekimlere devam ediyor. Bunlardan biri de markanın anti kahramanlarını bir araya getiren Thunderbolts. Filmin çekimlere aslında geçen senenin mayıs ayında başlanacaktı. Ancak senarist grevinin başlamasıyla birlikte uzun süreli bir erteleme aldı. Neyse ki bu süre bitmiş ve ekip bir araya toplanmış gözüküyor. Bu da Florence Pugh’un kısa süre önce sosyal medya hesabından paylaştığı set videosu ile ortaya çıktı.

Videonun en dikkat çeken detayı, Pugh’un Yelena Belova karakterinin yeni Black Widow kostümünü gözler önüne sermesiydi. Natasha Romanoff’un ardından Black Widow’un yeni temsilcisi olarak MCU’daki önemli rolünü pekiştirecek olan Pugh, filmdeki yeni görünümüyle büyük ses getirecek gibi görünüyor.



Kostüm değişikliği, karakterin gelecek projelerinde daha ön planda olacağının bir işareti olarak yorumlandı. Yelena, Thunderbolts ile birlikte Black Widow mirasını tamamen devralmış olacak. Peki bu yeni kostümün özellikleri neler?

Geliştirilmiş bir tasarıma sahip olan yeni Black Widow kostümünün, daha fazla hareket kabiliyeti ve teknolojik özellikler sunması bekleniyor. Geçmişte görülen Kara Dul kostümleri gibi siyah ve gri tonlarında olan kıyafet, muhtemelen daha hafif ve esnek malzemelerden üretilecek. Ayrıca aktrisin fiziksel özelliklerine göre özel olarak dikildiği de biliniyor.

İşte Florence Pugh’un Gözünden Thunderbolts Setinden İlk Görüntüler | İZLE

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Florence Pugh’un paylaştığı video, aynı zamanda film için kurulmuş setlerin de ilk görüntüleri sundu. Büyük prodüksiyon aşamasındaki Thunderbolts’un çekimlerinin tam gaz devam ettiği böylece gözler önüne serildi. Filmin yönetmeni Jake Schreier imzasıyla hayata geçirilen projede, Sebastian Stan, David Harbour, Olga Kurylenko, Wyatt Russell ve Julia Louis-Dreyfus gibi ünlü isimler de rol alıyor.Schreier, geçen sene yaptığı paylaşımda filmin alışılmışın dışında bir yapıya sahip olacağını söylemişti.

2025’in beklenen filmlerinden biri olacağı kesin olan Thunderbolts, MCU’nun yeni süper kötü karakterlerini bir araya getirecek. Ancak filmin sadece kötü karakterlere odaklanmayacağı, kahramanların da önemli roller üstleneceği belirtiliyor. Bu noktada Yelena Belova’nın Black Widow kimliğiyle filmin merkezinde yer alması bekleniyor.



Oyuncun paylaşımı süper kahraman filmi hayranlarının merakını daha da artırdı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni döneminde önemli bir yapı taşı olacak Thunderbolts‘un ilk fragmanının ise Comic-Con etkinliğinde gelmesi bekleniyor.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:28.