IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2024, 08:36   #1
Süper Moderatör
KoJiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yıllar sonra yeni Sonic filmi geliyor! İşte önemli gelişme

Sonic the Hedgehog 3 çekimleri bitti. Sevilen animasyon karakteri, yeni filmiyle birlikte beyaz perdeye dönüyor.



Yönetmen Jeff Fowler, Sonic the Hedgehog 3‘ün çekimlerinin resmen tamamlandığını duyurdu. Fowler, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda filmin kapanış sahnelerinden bir fotoğraf paylaştı. Bu da yeni animasyon filminin çekimlerinin bittiğini gösteriyor.

Sonic the Hedgehog 3 ne zaman çıkacak?

Sonic the Hedgehog 3’ün çekimleri geçtiğimiz Temmuz ayında başladı. Çekimler, animasyon karakterlerin ses çalışmalarının kaydedildiği İngiltere’de yürütüldü. James Marsden ve Jim Carrey gibi oyuncuların yer aldığı live-action çekimleri ise Kasım’da başladı.



Üçüncü filmin çekildiği yerler arasında önceki filmlerle benzer stüdyolar bulunuyor. Ancak çeşitli Avrupa şehirlerinde yapılan çekimler de yer alıyor. Yönetmene göre, önümüzdeki aylarda “Sonic dünyasını hayata geçirmek için” görsel efektler ve animasyon çalışmaları yapılacak.

Fowler attığı tweet’te oyunculara ve ekibe çalışmaları için teşekkür etti. Rollerini yeniden canlandıran yıldızlar arasında Dr. Robotnik rolüyle Jim Carrey, Tom Wachowski rolüyle Marsden ve Sonic’i seslendiren Ben Schwartz yer alıyor. Tika Sumpter ve Colleen O’Shaughnessey de bu filmle geri döndü.

Ancak en önemli rollerden biri olan, Shadow the Hedgehog’un seslendirme sanatçısı henüz açıklanmadı. İkonik siyah kirpi, Sonic the Hedgehog 2’de ortaya çıkmıştı. Kaynaklar, bu filmin Shadow the Hedgehog oyunundan ilham alacağını belirtiyor, ancak karakteri seslendirecek aktör belirsiz.



Paramount Pictures, Sonic the Hedgehog 3 için vizyon tarihini Aralık 2024 olarak belirledi. İlk fragmanın da önümüzdeki aylarda çıkış yapması bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:02.