IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2023, 15:53   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "Ghost of Tsushima"nın Senaryosu Hazır!



Kısa süre önce, "John Wick" yönetmeni Chad Stahelski'nin sıradaki projelerinden birinin, Henry Cavill liderliğindeki "Highlander" yeniden çevriminin gelecek yıl prodüksiyona başlayacağı ortaya çıktı.

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan yüksek bütçeli film için sürecin hızlanması, Stahelski'nin, PlayStation'ın beğenilen "Ghost of Tsushima" oyununun sinema uyarlaması gibi diğer merakla beklenen projelerinin şimdilik kenara bırakıldığını gösterse de yönetmene göre durum böyle değil.

Stahelski, filmin iki yılı aşkın süredir devam eden proje geliştirme sürecinin hala devam ettiğini ve senaryonun hazır olduğunu belirterek, ScreenRant'e filmin son durumu hakkında bir güncelleme sundu:

"Bir senaryomuz var, bu konuda da ortak bir karara varmaya çok yaklaştık. Geliştirme her zaman zordur; stüdyolar, grevler, uygunluk ve keşif gerektirir. Bir şeyleri var etmek için irade göstermelisin. Sanırım en yakın olduğum ve en çok ilgilendiğim iki şey 'Highlander' ve 'Ghost of Tsushima'. Hem şaşırtıcı, hem muhteşem varlıklar, Ghost'un hikayesi aynı zamanda tüm zamanların en sevdiğim hikayelerinden biri."

Usta yönetmen Akira Kurosawa'nın çalışmalarından ilham alan ve büyük beğeni toplayan oyun, 13. yüzyılda Japon kıyılarındaki Tsushima Adası'nda geçiyor. Hikaye, korkunç Moğol İmparatorluğu'nun adayı işgal edip ortalığı kasıp kavurmasıyla başlıyor. Hayatta kalan son samuraylardan biri olan Jin Sakai, savaşmak için küllerinden yeniden doğuyor.

Stahelski daha önce, tamamı Japon oyunculardan oluşan ve kendi ana dillerinde konuşan bir oyuncu kadrosuna yer vererek mümkün olduğu kadar özgün olma arzusundan bahsetmişti fakat şimdilik oyuncu kadrosuyla ilgili bir gelişme paylaşılmadı.


beyazperde
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:32.