IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2023, 15:50   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart McQuarrie ve Sheridan "Sicario 3" İçin Bir Araya Geldi



Hem "Mission: Impossible" yazarı/yönetmeni Christopher McQuarrie hem de "Yellowstone"un yaratıcısı Taylor Sheridan, yaklaşan üçüncü "Sicario" filmine dahil oldu.

Yeni filmleri "Reptile"ın tanıtımı için Collider ile gerçekleştirdikleri röportajda yapımcılar Molly Smith ve Trent Luckinbill, serinin bir sonraki filmini ve onu kimin yazıp yönetebileceği hakkındaki fikirlerinden de bahsetti.

İlk filmi, "Dune" ve "Blade Runner 2049"un yönetmeni Denis Villeneuve yönetirken, ikinci filmi Stefano Sollima (Without Remorse) yönetmişti. Her iki filmin senaryosunu da Taylor Sheridan kaleme aldı.

Yapımcılar "Sicario 3" senaryosunun neredeyse bittiğini ve ikinci filme dahil olmayan ancak geri dönmesini istedikleri Emily Blunt da dahil ana kadrodaki herkesin projenin ilerlemesi hakkında bilgi sahibi olduğunu doğruladılar.

İkili ayrıca McQuarrie ve Sheridan'ın bir ölçüde projeye dahil olduğunu açıkladı:

"Henüz kimin yöneteceğini bilmiyoruz. Her şey zamanlamayla ilgili olacak. Açıkçası bu konuda çok sayıda harika ortağımız var; Taylor Sheridan'dan Chris McQuarrie'ye kadar herkes ortak olarak bu işte yer alıyor, ancak bu tamamen zamanlama ve herkesin programına neyin uygun olduğu ile ilgili olacak."

McQuarrie'nin adı daha önce filmle ilişkilendirilmemişti ancak kendisi çok sayıda projede senaryo doktoru olarak görev yaptı ve "Sicario 3" de onlardan biri olabilir. Diğer yandan McQuarrie filmi yönetecek isim olarak da karşımıza çıkabilir. Sheridan ise uzun süredir seriyle bağlantılı ancak "Yellowstone" dizisine ve spin-off projelerine olan bağlılığı onu meşgul ediyor:

"O çok meşgul ama buna yakın duruyor ve belli ki onun da katkısı olacak. O zaman mesele sadece programları ne zaman sıraya koyacağımız ve kimin müsait olduğunu, kimin bunu yapmak istediğini görmek için gerçek konuşmalar yapmaya başlayacağımız meselesi. Kesinlikle, bu konuyla ilgilenen herkesin gerçekten yakın kaldığını ve bunun hayranı olarak kaldığını düşünüyorum. Bu yüzden ileriye doğru ilerleyeceğiz ve çalışma penceremizde neyin sıraya girdiğini ve kimin sıraya girdiğini göreceğiz."

"Sicario 3" için Emily Blunt'ın yanı sıra Benicio del Toro ve Josh Brolin'in de geri dönmesi bekleniyor. Yapımcıların "Reptile" filminde de birlikte çalıştığı del Toro şu anda üçüncü filmde yer almaya en yakın oyuncu. Diğer isimlerin projeye dahil olup olmadığını öğrenmek için Hollywood'daki oyuncular grevinin sona ermesini beklememiz gerekiyor.


MYNET
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:03.