IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 15:47   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Schwarzenegger, "Harika Bir ABD Başkanı" Olacağını Düşünüyor



Hollywood'un en ikonik aksiyon kahramanlarından Arnold Schwarzenegger, kendisinden harika bir Amerika Birleşik Devleti başkanı olacağını düşünüyor.

Sinema kariyerinin yanı sıra eski Kaliforniya Valisi olan Schwarzenneger'in, ABD'nin en yüksek makamına yasal olarak aday olması mümkün değil çünkü yasalara göre ABD Başkanı'nın doğuştan vatandaş olması gerekli; Schwarzenegger ise Avusturya doğumlu. Ancak yine de bu göreve layık olduğunu düşünen aktör BBC'ye "Harika bir başkan olurdum gibi hissediyorum" dedi ve başardığı her şeyin "Amerika sayesinde olduğunu" ekledi.

"Dışarı çıkıp yasayı değiştirmeye çalışırsam biraz bencilce davranmış olurum" diyen Schwarzenegger, yeni ABD Başkanı'nın genç biri olmasını umduğunu da belirtti: "Umarım Amerika gerçekten genç bir kan bulur. Çünkü bana göre, bugün 40'lı ve 50'li ve hatta belki daha genç yaştaki insanlar bu harika, harika işte bir şans vermek yerine 70'lerin sonu ve 80'lerin başındaki insanlar arasında bir savaş yaşıyor olmamız biraz tuhaf."

"Conan the Barbarian" ve "Terminatör" gibi efsane filmleriyle hafızalara kazınan Schwarzenegger son olarak Netflix'teki "Fubar" dizisiyle aksiyon komedisine geri döndü. Aktör ayrıca yakın zamanda "Be Useful: Seven Tools for Life" adlı bir kişisel gelişim kitabı çıkardı.


beyazperde
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:15.