IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 15:46   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "The Black Phone 2" Ne Zaman Vizyona Girecek?



Yönetmen Scott Derrickson'ın Joe Hill uyarlaması "The Black Phone", geçen yıl sinemalarda büyük bir başarı elde etti ve "The Black Phone 2"nin resmi olarak onaylanması hiç de büyük bir sürpriz olmadı. Şimdi elimizde "The Black Phone 2" için bir vizyon tarihi var. Universal ve Blumhouse devam filminin tarihini 27 Haziran 2025 olarak açıkladı.

Akademi Ödülü adayı Ethan Hawke, kariyerinin en rahatsız edici rolünde, Joe Hill'in kısa hikayesine dayalı olan gerilim filmi "The Black Phone"un başrolünde yer alıyordu. Yapımcı Jason Blum'un (The Invisible Man, Get Out, Split) yapımcılığını üstlendiği ve Scott Derrickson ile C. Robert Cargill'in (Sinister, Dr. Strange) senaryosunu yazdığı "The Black Phone"; Ethan Hawke, Jeremy Davies, James Ransone, Mason Thames ve Madeleine McGraw gibi oyuncularla dolu bir kadroyla karşımıza çıktı.

İlk filmde, çekingen ama zeki bir çocuk olan 13 yaşındaki Finney, sadist bir katil tarafından kaçırılır ve bağırmanın pek işe yaramadığı ses geçirmez bir bodrumda hapsolur. Duvardaki bağlantısı kesilmiş bir telefon çalmaya başladığında, Finney katilin önceki kurbanlarının seslerini duyabildiğini keşfeder. Kurbanlar başlarına gelenin Finney'nin de başına gelmemesi için ona uyarılar göndermeye başlarlar.

The Black Phone, geçen yıl dünya genelinde 161 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. Henüz yönetmen Derrickson'ın koltuğuna geri dönüp dönmeyeceği konusunda bir bilgi yok.


BEYAZPERDE
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:48.