IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By HaLiLHaN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2022, 10:00   #1
Kayıtlı Üye
HaLiLHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Site Hiti Nasıl Artar?

Siteniz için hit almak istiyorsanız mutlaka makalemizi baştan sona kadar okuyuz kısa ve öz bilgi vereceğim.
-
Teknolojinin gelişmesiyle google arama motoru sitenizle alakalı bir çok yeni algoritmalar düzenlemekte google kurallarına göre giderseniz siteniz ilerliyen zamanlarda güzel hit alır ve sizleri üst sıralara taşır.
-
Siteniz için hit almak istiyorsanız yapmanız gereken bazı önemli hususlar vardır.
-
Düzgün bir tasarım
Tasarım burada çok önemli çünkü sağlam tasarım demek web sayfanın hızlı açılması ve lighthouse ( performans ) demek %95 üstü olmak nerde %50 altında olmak nerde o yüzden tasarım çok önemlidir ve yavaş açılan web site user kaybına neden oluyor
-
Web siteniz her zaman güncel olması arama motoru botlarının sitenizi sık taramasına sebep olur. Bu sayede sitenizde yeni içerik yayınladığınızda sıralamalarda ilk görünenlerden birisi de siz olabilirsiniz.
-
SEO ile hit alabilir ve sitenizi google arama motorlarında üst sıralara çıkarabilirsiniz tek yapmanız gereken elinizden geldiği kadar güncel ve kaliteli makale yazmak anahtar kelimeniz en fazla 3 tane olsun googlenin sunmuş olduğu adwords reklamı vardır istediğiniz ücret ödeyerek sitenizi googleye reklam verebilir bu reklam sitenize çok avantajı olur hem sitenize gerçek kullanıcı sağlar hemde organik hit almanıza sebeb olur bu çok güzel bir fırsat ( Google adwırds reklamı sizde verebilirsiniz firma ya ücret ödeyip yaptırmayın çünkü firma bir işte kar yoksa o işe asla bulaşmaz bu konu hakkında bana özelden yazarak size yardımcı olabilirim arkadaşlar kendi reklamınızı kendiniz verin.

-
Siteniz için mutlaka bir paravan blog oluşturun blogger.com gibi olan paravan sitelere ücretsiz kaydolup sitenizi orada tanıtabilirsiniz ama abartmadan
-
Sitenize bu çalışmaları yaptığınız zaman düzgün bir yol katedebilirsiniz. Hiti yüksek olan sitelerden mutlaka link almaya çalışın ama alacağınız linkler devami olacak 1 ay ekle sonra kaldır öyle yaparsanız siteniz gümler Eğer kendinize bir hedef belirtmişseniz ve marka olmak istiyorsanız bunları yapmanız yeterlidir arkadaşlar.
-
Her şehir ile alakalı 400 kelimelik makale özgün olacak en fazla 3 anahtar kelime girilecek.
-
Siteniz için hiti yüksek olan sitelerden link alın kalıcı olarak en az 8 ay olması link almanız lazım ki google da hemen üst sırlara çıkabileseniz.
-
Google adwords reklam veriniz organit hit ve user girişi sağlar sitenize.
-
Elimden geldiği kadar doğru ve sağlam bilgiler ve öneriler aktarmaya devam edeceğim bu konular çok önemlidir siteniz için
S4S ve ESinti bunu beğendiler.
________________

Gözümün Gördüğü Hiç Birşeyden Korkmam..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:59.