IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2023, 05:49   #1
Standart Gofret ile Çikolata

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde iki arkadaş yaşarmış. Bu arkadaşların adı Çikolata ve Gofretmiş. Bu iki arkadaş her gün mahalleye çıkar birlikte top oynarmış.

Bir gün Gofret “Ben artık top oynamaktan sıkıldım, biraz başka oyunlar oynayalım mı çikolata?” Diye sormuş. Ama Çikolata top oynamayı o kadar seviyormuş ki hiç başka oyun oynamak istemiyormuş. Çikolata “Gofret, ben top oynamayacağım, başka bir oyun oynamak istemiyorum” Demiş. Bunu duyan Çikolata “İstersen oynama, ben kendi kendime top oynamaya devam edeceğim” Demiş ve Gofret eve gitmiş. Eve gittiğinde annesi ile saklambaç oynamak istemiş. “Anne, arkadaşım hep top oynuyor, ben artık top oynamak istemiyorum. Seninle saklambaç oynasak olur mu?” diye sormuş. Annesi “Oğlum biraz işim var, şu çamaşırları katlayayım oynarız” demiş. Annesi çamaşırları katlamış ve saklambaç oynamışlar. Ama arkadaşı ile oynarken daha çok eğleniyormuş. Gofret bir kaç gün, Çikolata’nın top oynamaktan bıkacağını düşünmüş. Bir gün geçmiş, iki gün geçmiş, üç gün geçmiş, neredeyse on gün geçmiş. Çikolata artık top oynamaktan çok sıkılmış. “Keşke arkadaşımı kovmasaydım, onun dediği gibi başka oyunlar oynasaydık” demiş ve arkadaşlarının evine gitmiş. Çikolata “Gofret, keşke en baştan top oynamayı bıraksaydım, tek başına top oynamak çok sıkıcıymış, senin dediğin gibi başka oyunlar oynayabiliriz.” Demiş. Gofret “Bende yalnız başıma oynamaktan çok sıkıldım arkadaşım. Biraz top oynayabiliriz daha sonra başka oyunlarda oynarız” demiş.
İki arkadaş hemen barışmışlar ve oyun oynamaya başlamışlar. O günden sonra Gofret ve çikolata oylama yapıp ne oynayacaklarına Karar vermişler
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:24.