IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2023, 05:46   #1
Standart Kanadı Kırık Sivrisinek

r ülkede zalim mi zalim bir hükümdar varmış. Bu hükümdar tüm halkı köle gibi çalıştırıp onlara her türlü zulmü yapmaktan geri kalmıyormuş. Bu durumdan bıkan halk hükümdarın karşısına çıkmış ve bir şeylerin daha iyi olması talebinde bulunmuş. Bu duruma daha çok sinirlenen hükümdar halka daha çok zulmetmeye başlamış Hükümdara güç yetiremeyen halk, Allah’a dua etmeye başlamış ve kendilerini bu zalim hükümdardan kurtaracak bir çözüm yolu istemiş. Hükümdar, zalimliğinden dolayı kendisini en kudretli ve yenilmez sanıyormuş.

Bir gün bu zalim hükümdara kanadı kırık bir sivrisinek musallat olmuş. Hükümdar ne yapsa ne etse bu sivrisinekten kurtulmanın bir yolunu bulamamış. Buna rağmen hükümdar, halka zulmetmeye devam ediyormuş. Zulmün şiddetini artıran hükümdarın kafasının içine kanadı kırık sivrisinek girmiş. Bu yüzden dayanılmaz acılar çeken hükümdar, halkı unutmuş ve kendi derdi ile meşgul olmaya başlamış. Kafasının içindeki sinek vızıltılarını dindiremeyen hükümdar, acılarını dindirmek için tokmakla kafasına vurmaya başlamış.
Belli bir süre bu şekilde devam eden hükümdar artık kafasına tokmakla vurması için birilerini görevlendirmiş. Kafasının içindeki ağrılar şiddetlenince tokmağın şiddetini artırmış ve hükümdar bu şekilde can vermiş. Kendisini herkesten ve her şeyden üstün gören zalim hükümdar, kanadı kırık bir sivrisineğe mağlup olmuş. Halk ise zalim hükümdardan kurtularak oldukça rahat bir nefes almaya başlamış
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:55.