IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2023, 18:22   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Buzdolabı Salona Koy Televizyon Olsun Samsung..

Salona Koy Televizyon Olsun: Samsung, 32 İnç Dokunmatik Ekranlı Buzdolabı Duyurdu!



Samsung, kapağında 32 inç dokunmatik ekrana sahip olan yeni buzdolabını tanıttı. Bir akıllı telefon kadar gelişmiş özelliklere sahip olan ekran, video ve televizyon izlemekten tutun da sosyal medyada takılmak ve yemek tariflerini incelemek gibi pek çok iş için kullanılabiliyor.

Gelecek hafta, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından bir tanesi olan CES etkinlikleri başlayacak. Ancak heyecan, daha şimdiden başlamış durumda. Pek çok marka, fuarda tanıtımını gerçekleştireceği ürünleri şimdiden duyurmaya başladılar ki bunlardan biri de Samsung. "Bespoke Refrigerator Family Hub Plus" olarak isimlendirilen yeni buzdolabını gösteren Samsung, artık buzdolaplarının yiyecek saklama araçlarından fazlası olması istediğini gösteriyor.

Bespoke Refrigerator Family Hub Plus, bugüne dek pek de görmediğimiz bir özelliğe sahip. Dört kapaklı buzdolabı, üzerinde 32 inç büyüklüğünde bir ekran barındırıyor. Dokunmatik yapıdaki bu ekran, video izlemek, not almak, yemek tarifi okumak ve fotoğraflara bakmak için bile kullanılabiliyor. Bazı ülkelerde kullanılabilen Samsung TV Plus uygulamasını da destekleyen ekran, bu sayede televizyon gibi de kullanılabilecek. TikTok, YouTube ve Instagram gibi sosyal ağlar ise dikey boyuta uygun olması için optimize edilerek kullanılacak.

Karşınızda Samsung Bespoke Refrigerator Family Hub Plus!



Samsung'un yeni buzdolabı, Bespoke Atelier isimli bir mobil uygulama ile özelleştirilebiliyor. Eğer resim yapmaya ilginiz varsa çizimlerinizi bu uygulama üzerinden buzdolabına aktarıp, o resmi duvar kağıdı olarak da kullanabilirsiniz. SmartThings desteğine de sahip olan ekran, akıllı telefon üzerinden de kontrol edilebilecek.




Samsung'un 32 inç dev ekranlı buzdolabının belki de en dikkat çekecek özelliği, Amazon'un "Your Essentials" hizmetiyle entegre edilmiş oluşu. Tüketici, bu entegrasyon sayesinde satın almak istediği gıdaları, buzdolabındaki ekrandan sipariş edebilecek. CES 2023'te tüm detayları açıklanmasını beklediğimiz buzdolabının fiyatı da fuar sırasında açıklanacaktır.

Bu arada; 32 inç ekranlı buzdolabının Samsung için bir ilk olmadığını belirtelim. Şirket, geçmiş yıllarda da ekranlı buzdolapları üretti. Ancak hiçbiri, bu kadar büyük bir ekrana sahip değildi.





Keyifli Forumlar





Kaynak: SAMSUNG
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:24.