IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2023, 18:52   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy F04 8GB RAM

Samsung, 8GB RAM'e sahip uygun fiyatlı bir telefon olan Galaxy F04'ü piyasaya sürecek

Samsung, Hindistan'daki uygun fiyatlı telefon portföyünü genişletiyor. Şirket, Galaxy F04'ü önümüzdeki ay uygun bir fiyat etiketi ile piyasaya sürecek.



Samsung genellikle üst düzey özelliklere ve ortalama fiyat etiketlerine sahip akıllı telefonlar çıkarsa da, şimdi uygun fiyatlı bir telefon olan Galaxy F04'ü önümüzdeki ay Hindistan'da piyasaya sürmeyi planlıyor. Sızıntılara göre Samsung, yeni Android akıllı telefonunu 8.000 INR (yaklaşık 97 $) altında bir fiyat etiketi ile piyasaya sürecek. Ayrıca, orta sınıf özelliklere sahip olacak. İşte Samsung Galaxy F04 ile ilgili detaylar.

Galaxy F04'ün 8 GB RAM'e sahip olduğu iddia ediliyor
Sızdırılan bazı görsellere göre cihaz, 8GB RAM'e ve şık bir tasarıma sahip olacak. Ancak fiyatı nedeniyle böyle bir RAM'e sahip olmak biraz zor. Bu nedenle Samsung'un sanal RAM kullanan RAM Plus teknolojisini kullanacağını düşünüyoruz . Bu teknoloji sayesinde telefon 4GB gerçek RAM ve 4GB sanal RAM'e sahip olacak.



Yaklaşan telefon hakkında tasarımı, kameraları ve daha fazlası gibi söylentiler de var. Sızıntılara göre Galaxy F04, Galaxy M04'e benzeyecek. Arkasında çift kamera bulunan yeni cihazın Galaxy M04'teki gibi şık bir tasarıma sahip olduğunu görsellerden anlıyoruz.

Sızdıranlar, F04'ün Galaxy M04 ile aynı özelliklere sahip olacağını iddia ediyor. İddianın doğru olduğunu varsayarsak, Galaxy F04'ün HD+ çözünürlüklü 6.5 inç PLS LCD'ye, MediaTek Helio P35 SoC'ye, Android 12'ye (One UI Core 4.1), arkada çift kamera kurulumuna sahip olabileceğini söyleyebiliriz. megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü, 5 megapiksel ön kamera, 15W şarjlı 5.000mAh pil ve 4G.



Yukarıda da belirttiğimiz gibi Samsung, Galaxy F04'ü muhtemelen Ocak 2023'te Hindistan'da 8.000 INR (yaklaşık 97 $ ) fiyat etiketiyle piyasaya sürecek. Ancak henüz resmi bir duyuru yok, bu nedenle resmi bilgileri beklemekte fayda var.







keyifli forumlar.



alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:54.