IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2023, 16:09   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy S23 ile çarpıcı gece fotoğraflarına hazır olun

Ice Universe'den bir teknoloji kaynağına göre Samsung Galaxy S23 Ultra'nın gelişmiş gece fotoğrafçılığına sahip olacağı bildiriliyor.




Ice Universe'den bir teknoloji kaynağına göre Samsung Galaxy S23 Ultra'nın gelişmiş gece fotoğrafçılığına sahip olacağı bildiriliyor. Bir 'gece görüşü' özelliğine sahip olacağını tweetlediler, ancak bunun ne anlama geldiği belli değil.

Samsung Galaxy S23, gece fotoğraflarını her zamankinden daha iyi çekebilecek

Akıllı telefonlar, küçük kamera sensörleri ve açıklıklar nedeniyle düşük ışıkta fotoğrafçılıkta zorluk çekiyor. Geliştirmek için üreticiler, görüntü işleme için yazılım ve yapay zeka kullanır. Google'ın Pixel serisi, düşük ışıklı fotoğrafların pozunu ve rengini iyileştirmek için makine öğrenimini kullanan Gece Görüşü gibi özelliklerle akıllı telefonla gece fotoğrafçılığı için çıtayı yükseltti.




Samsung da dahil olmak üzere diğer telefon üreticilerinin de aynı şeyi yapmak ve cihazlarında benzer yetenekler sunmak istemesi şaşırtıcı değil. Bu heyecan verici yeni özellik hakkında daha fazla bilgi edinmek için Şubat ayında gerçekleşmesi beklenen Galaxy S23'ün resmi duyurusunu beklememiz gerekecek.

Söylentiler doğruysa, Galaxy S23 Ultra düşük ışık koşullarında gerçekten etkileyici fotoğraflar çekebilecek ve potansiyel olarak piyasadaki diğer telefonlardan gördüklerimizi geride bırakacak gibi görünüyor.




Keyifli Forumlar.




Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:16.