IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2024, 18:10   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung'dan Kurumsal Müşterileri Sevindirecek Açıklama: Tabletler 8 Yıl Güncelleme Alacak!!

Samsung, kurumsal müşterilere sunduğu "Enterprise Edition" tabletler için önemli bir karar aldı. Şirket, 2024 yılı itibarıyla piyasaya süreceği tabletlere tam 8 yıl işletim sistemi ve güvenlik güncellemesi sunacağını açıkladı.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kurumsal müşterilerini sevindirecek bir karar aldı. Şirket, bu karar kapsamında yeni tabletlerinin şirketlere yönelik "Enterprise Edition" sürümlerinde 8 yıllık güncelleme sunacak. Bu güncelleme hem güvenlik hem de işletim sistemleri için olacak.

Android ekosisteminin en çok tartışılan hususlarından bir tanesi, cihazların kısa süreli güncelleniyor olmaları. Bu şikâyetlerin farkında olan Samsung, Galaxy S24 serisinde 7 yıl işletim sistemi ve güvenlik güncellemesi sunacağını açıkladı. Tüketiciler, daha bunun etkisini üzerlerinden atamamışken şimdi de Enterprise Edition tabletler için benzer bir karar aldı.

Ancak şimdilik 8 yıl güncelleme alacak tek bir model var



Samsung'un aldığı karar, 2024 yılı itibarıyla geçerli olacak. Yani geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen Enterprise Edition cihazlar, 8 yıl boyunca işletim sistemi ve güvenlik güncellemesi almayacaklar. Hâl böyle olunca bu kategoriye giren tek bir model var. O model, kısa bir süre önce piyasaya sürülen Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition. Bu arada; Samsung'un tüm tablet modellerinin Enterprise Edition sürümlere sahip olmadığını belirtelim.

Samsung tarafından alınan bu karar oldukça önemli. Çünkü şirket, görünen o ki cihazlarını daha fazla desteklemeye başlayacak. Yani şirket, şimdilik kurumsal müşteriler için tasarladığı tabletler için aldığı kararı, önümüzdeki dönemlerde tüm tabletleri için alabilir. Üstelik bu tür bir karar sadece tabletlerden de ibaret olmayabilir. Belki de Samsung, önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürdüğü tüm cihazların daha fazla güncellenmesini sağlayacaktır.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:01.