IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2023, 14:39   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy A35 ve Galaxy A55 metal çerçeveler ile gelebilir

Samsung Galaxy A35 ve Galaxy A55 metal çerçeveler ile gelebilir


Samsung'un başarılı orta seviye telefonları bu sene önemli bir güncelleme alabilir. İddiaya göre Galaxy A35 ve Galaxy A55'de plastik çerçeveler yerini metal çerçevelere bırakıyor.

Galaxy A serisi Samsung'un ürün gamında en çok satan telefon serisi olduğu için büyük önem taşıyor. Özellikle A5X serisi başarılı satış rakamlarıyla ön plana çıkıyor.
Premium orta sınıf olarak anılan bu cihazlarda plastik çerçeveleri kullanan firmanın "premium" adına yakışır bir değişiklik yapacağı iddia ediliyor. İddiaya göre Galaxy A35 ve Galaxy A55'de plastik çerçeveler yerini metal çerçevelere bırakıyor.

Samsung sızıntılarıyla meşhur X'deki Revegnus kullanıcısının iddiasına göre Samsung artık orta seviye telefonlarında metal çerçeve kullanacak. Eğer iddia gerçekleşirse telefonlar daha kaliteli görünüş ve dokunuş hissine kavuşacaklar. Hatırlatmak gerekirse eski A serisi telefonlarda bir zamanlar metal çerçeveler kullanılıyordu.

Galaxy A35'de çentikli ekranın yerine delikli ekran gelecek

Daha önce sızdırılan Galaxy A35 görselleri telefonun görünüş anlamında Samsung'un üst seviye modellerine daha fazla yaklaştığını gösteriyordu. Önceki modelde var olan çentikli ekranın yerine kamera deliğinin geldiği ortaya konmuştu. Şimdi de metal çerçeveli kasaya sahip olacağı iddia eiliyor. Eğer gerçekleşirse Galaxy A35, A34'e göre önemli gelişme kaydedecek.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre her iki cihaz da Samsung'un yeni çipseti Eynos 1480 ile gelecek. AMD'nin RDNA2 tabanlı GPU'sunu içerecek olan çipsete 8 GB RAM eşlik edecek. Telefonların 2024'ün başlarında tanıtılması bekleniyor.


Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:30.